Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه بازار همکاران سیستم گفت: بزرگ‌ترین مزیت فرایار به‌عنوان یک ابزار توسعه نرم‌افزارهای کاربردی این است که با ERP راهکاران همکاران سیستم یکپارچگی کامل دارد؛ ضمن اینکه خودش هم ابزاری بسیار قدرتمند است که حتی بدون کدنویسی هم می‌توان با آن یک نرم‌افزار کاربردی کامل تولید کرد.

به گزارش ایسنا، فرید فولادی، معاون توسعه بازار همکاران سیستم و عضو هیأت‌مدیره این شرکت درباره حضور پلتفرم فرایار در رویداد IMI۱۰۰ گفت: ما یکی از ۵۰۰ شرکت برتر این رویداد هستیم و با توجه به اینکه بیش از ۵۰ درصد شرکت‌های این رویداد، مشتریان ما هستند، ما هم سعی می‌کنیم هرساله در این رویداد حضور داشته‌باشیم و ارتباطات‌مان را با مدیران ارشد این مجموعه‌ها، تقویت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره انگیزه‌های عرضه این پلتفرم به بازار اظهارکرد: از روزی که تصمیم گرفتیم راهکاران را توسعه بدهیم به‌طور جدی این دغدغه از سوی مشتریان مطرح بود که چطور می‌توانند محصول‌مان را برای سازمان خود متناسب‌سازی کنند، یعنی فرایندهای پیش‌بینی‌شده در نرم‌افزار را طوری تغییر دهند که در راستای فرایندهای مشتری باشد و یا فرایندهایی را که در درون آن تعریف نشده است، به آن اضافه کنند. این دغدغه، باعث شد که محصول را طوری معماری کنیم تا هم قابلیت متناسب‌سازی و هم قابلیت افزودن بخش‌ها و فرایندها به آن را داشته باشد. این نوع معماری باعث شد بتوانیم ابزاری را به نام «فرایار» به بازار عرضه کنیم که خود یکی از زیربرندهای راهکاران همکاران سیستم شد. ما این پلتفرم را در کنار راهکاران به مشتریان ارائه می‌دهیم تا بتوانند ERP ما را متناسب‌سازی کنند یا بتوانند فرایندهایی را که احتمالاً در محدوده و چهارچوب آن نمی‌گنجد طراحی و پیاده‌سازی کنند.

فولادی درباره بازار هدف این پلتفرم گفت: عمدتاً شرکت‌های بزرگ‌تر و متوسط رو به بالا علاقه‌مند به استفاده از این ابزار هستند، اگرچه گاهی ممکن است فرایندی خاص در یک سازمان کوچک برای آن سازمان کلیدی و مهم باشد، ولی در محدوده ERP ما نگنجد.

وی در مورد نمونه‌های مشابه محصول و مزیت فرایار نسبت به نمونه‌های مشابه موجود در بازار داخلی و خارجی گفت: این محصول مشابه خارجی زیاد دارد. اکثر ERP های جهان روندشان این است که چنین ابزار یا پلتفرمی برای توسعه محصولات‌شان در اختیار مشتریان قرار دهند. آن‌ها خیلی در این زمینه کار کرده‌اند و این قدر توانمند هستند که حتی زبان برنامه‌نویسی خود را نیز دارند. این یک روند جهانی است که همه عرضه‌کننده‌های ERP ها در پی آن هستند.

فولادی افزود: البته در داخل کشور آنچه که می‌توانیم آن را با فرایار مقایسه کنیم BPMS هایی است که در بازار ارائه می‌شود؛ یعنی ابزاری برای طراحی و تعریف فرایندها و فرم‌ها و اجرایی کردن آنها. تفاوت فرایار با این ابزارها این است که فرایار روی ERP همکاران سیستم ارائه شده و در واقع به نوعی بخشی از آن است و لازم نیست چرخ را از نو ابداع کنید. تمام فرایندهایی را که در ERP انجام می‌شود در آن دارید و نیازی نیست چیزی به آن اضافه کنید. همچنین از طریق فرایار به تمام اطلاعاتی که در این بستر جاری است، دسترسی دارید. مثلاً اگر نیاز است فرمی را اضافه کنیم و به منظور تکمیل فیلدهای این فرم نیاز به اطلاعات مشتریان داریم، می‌توانیم این اطلاعات را از ERP بگیریم که این موضوع در BPMS ها می‌تواند دردسرساز باشد چون باید به دنبال یکپارچگی با سایر نرم‌افزارها و برنامه‌هایی برود که در سازمان در حال استفاده هستند. بنابراین بزرگ‌ترین مزیت این محصول این است که با ERP راهکاران یکپارچگی دارد. ضمن اینکه خودش هم ابزاری بسیار قدرتمند است که امکاناتی ویژه و متفاوت را ارائه می‌دهد.

معاون توسعه بازار همکاران سیستم، اثرگذاری این پلتفرم روی بهبود فرایندها و صرفه‌جویی در زمان و هزینه سازمان‌ها را این‌گونه تشریح کرد: جذابیت این محصول برای مشتریان، زمانی است که ممکن است حتی فرایندهای بسیار ساده سازمان شأن، خیلی زمان‌بر باشد و انرژی و هزینه زیادی از سازمان را صرف خود کند و اگر سازمان بخواهد برای همه فرایندها، نرم‌افزار خریداری کند، به ناچار باید تعداد زیادی نرم‌افزارهای کوچک خریداری کند که یکپارچه هم نیستند و در نتیجه باید برای استفاده از آنها با افراد بسیاری در ارتباط باشد و اگر نرم‌افزار نخرد مجبور است فرایندها را دستی اجرا کند که این هم دردسرهای خاص خود را دارد. سازمان می‌تواند با فرایار همه این فرایندها را مدیریت کند و آنچه را می‌خواهد پوشش دهد و این موضوع در تسهیل فرایندهای داخلی کمک می‌کند. در واقع فرایار با تسهیل فرایندها، هزینه را کم می‌کند و دقت را بالا می‌برد و میزان خطاها را کاهش می‌دهد.

وی تاکید کرد: این ابزار مدیریت فرایندها را به صورت کامل پوشش می‌دهد، از جمله سازمان‌ها می‌توانند برای ایجاد و بهبود فرآیندها از آن استفاده کنند. آن‌ها می‌توانند با ابزارهای ما، فرایندهای سازمان‌شان را پایش کرده و گلوگاه‌های آنها را بیابند و گام بعدی این امکان، رفع گلوگاه و در نهایت بهینه‌سازی و بهبود است.

فولادی درباره میزان رضایت مشتریان گفت: ما اکنون مشتریانی داریم که با به‌کارگیری فرایار توانسته‌اند فاصله زمانی دریافت سفارش تا تحویل به مشتری را از بازه زمانی یک هفته به دو روز کاهش دهند و این کاهش زمانی محسوس برای مشتری ما بسیار ارزشمند است. یا در مواردی به یکپارچه‌سازی ERP با سازمان‌های بیرونی و یا سایر نرم‌افزارهای خاص کمک‌های جدی کرده است که ارزش‌آفرینی آن کاملاً قابل اندازه‌گیری است.

وی افزود: امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم با کمک سایر شرکت‌های نرم‌افزاری که علاقه‌مند به توسعه نرم‌افزارهای کاربردی هستند، زیرماژول‌های مؤثر و زیادی را به‌صورت عمومی با استفاده از فرایار ارائه کنیم.

انتهای رپرتاژ خبری

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برنامه نویسی نرم افزار همکاران سیستم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۸۷۴۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب

به گزارش خبرگزاری مهر، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در بازدید مهدی دوستی استاندار هرمزگان از روند بازسازی و احداث فازهای تصفیه تکمیلی تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس، با بیان اینکه دستورات استاندار هرمزگان در تکمیل پروژه‌های آب و فاضلاب همواره راهگشا و تسریع کننده امور بوده است، افزود: نگاه جامع و آینده نگری استاندار هرمزگان در این بازدید نشان داد عزمی جدی در استان هرمزگان برای جلوگیری از ورود به پساب به دریا وجود دارد که نوید روزهای خوب با هدف بهبود شرایط زیست محیطی ساحل بندرعباس را می‌دهد.

عبدالحمید حمزه پور با بیان اینکه تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس در حال حاضر ۵۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: در این بازدید موانع پیش روی این پروژه به صورت میدانی بررسی و تصمیمات لازم اتخاذ شد.

به گفته حمزه پور ۳۸ کیلومتر از خطوط جمع آوری بتنی و در شرایط بحرانی است که می‌طلبد با هدف جلوگیری از ریزش آن، نوسازی شود.

مدیرعامل آبفای هرمزگان ادامه داد: یکی از دیگر از چالش‌های شهر بندرعباس جمع آوری فاضلاب محلات بافت فرسوده شامل محله چاهستانی ها، آیت الله غفاری و سنگ کن است که فاضلاب خام آنها وارد خورها می‌شود.

وی مجموع اعتبار پیش بینی شده برای نوسازی و توسعه خطوط جمع آوری فاضلاب بندرعباس را ۷۰۰ میلیارد تومان عنوان کرد.

گفتنی است، در این بازدید، به مناسبت هفته کارگر، استاندار هرمزگان با اهدای گل از تلاش کارگران قدردانی کرد.

کد خبر 6095763

دیگر خبرها

  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • سازمان ملل: بازسازی غزه به ۸۰ سال زمان نیاز دارد
  • نیاز بندرعباس به ۷۰۰ میلیارد اعتبار جهت توسعه خطوط فاضلاب
  • دولت بدون مماشات با سوداگران امنیت اقتصادی کشور مبارزه کند
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود