Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-04@14:13:57 GMT

برنامه اندرویدی «آسا تأمین» بر روی کافه بازار منتشر شد

تاریخ انتشار: ۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۵۵۹۴۶۷

به گزارش ایلنا، نرم‌افزار کاربردی «آسا تأمین» بر روی «کافه بازار»، بزرگ‌ترین بستر ارائه برنامه‌ها و بازی‌های اندرویدی در ایران منتشر شد و هم‌اکنون جهت دانلود و نصب بر روی تلفن‌های همراه در دسترس می‌باشد.

برنامه آسا تأمین به همت موسسه عالی پژوهش تأمین اجتماعی، جهت دسترسی آسان به متن قانون تأمین اجتماعی تهیه و منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نرم‌افزار کاربردی، مبتنی بر کتاب «قانون تأمین اجتماعی» طراحی شده است و با دسته‌بندی موضوعی مواد قانونی، تبصره‌ها و اصلاحیه‌ها و ارائه آخرین اصلاحات آن‌ها، دسترسی آسان و آفلاین به قانون تأمین اجتماعی را برای همگان ممکن می‌سازد.

همچنین قوانین، آیین‌نامه‌ها و آرای هیات عمومی دیوان عدالت اداری که ماده، بند و یا تبصره‌ای را تحت تأثیر قرار داده‌اند با عنوان اصلاحیه‌ها به‌صورت تفکیک‌شده در این برنامه ارائه شده است. جستجوی پیشرفته، قابلیت بوک مارک، قابلیت نشان‌گذاری، یادداشت‌گذاری، به اشتراک‌گذاری و امکان استفاده آفلاین از دیگر قابلیت‌های این نرم‌افزار است.

جهت دانلود این برنامه به کافه بازار مراجعه کنید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کافه بازار موسسه عالی پژوهش تامین اجتماعی قانون تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۵۵۹۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اندروید امن‌تر است یا iOS؟

وب‌سایت Cybernews آزمایش جالبی را انجام داده است تا نتیجه‌گیری کند که بین iOS و اندروید، کدام سیستم‌عامل امن‌تر است. در این آزمایش، ۱۰۰ برنامه روی یک آیفون SE و یک گوشی اندرویدی (روی هر دو دستگاه تنظیمات کارخانه اعمال شده) نصب شده و سپس میزان داده‌هایی که توسط آنها برای سرور‌های خارجی ارسال‌شده، بررسی شده است.

طبق گزارش این شرکت، گوشی آیفون پس از گذشت پنج روز، به‌طور میانگین روزانه ۳۳۰۸ درخواست را برای سرور‌های خارجی ارسال کرده و این میزان (در ۳ روز) برای گوشی اندرویدی ۲۳۲۳ درخواست بوده است. با این حال، محقق Cybernews اعلام می‌کند تعداد درخواست‌هایی که گوشی آیفون SE برای «کشور‌های غیردوستانه» ارسال کرده، کمتر است.

به بیان دقیق‌تر، ۶۰ درصد از درخواست‌های ارسالی توسط گوشی آیفون، برای خود اپل ارسال شده است. در مقابل، فقط ۲۴ درصد از درخواست‌های گوشی اندرویدی به گوگل فرستاده شده و سایر آنها برای برنامه‌های شخص ثالث ارسال شده است.

به عنوان مثال، در حالی که آیفون به‌طور متوسط یک بار در روز با یک سرور روسی متعلق به شرکت فناوری چینی علی‌بابا ارتباط داشته است، دستگاه اندرویدی ۱۳ بار با یک سرور روسی در ارتباط بوده است و در یک دوره سه روزه، ۳۹ درخواست برای آن ارسال کرده است. همچنین گوشی آیفون هیچ ارتباطی با سرور‌های چینی نداشته است، اما دستگاه اندرویدی به‌طور میانگین، روزانه پنج بار با سرور‌های متعلق به کشور چین در ارتباط بوده است.

علاوه بر این، گوشی آیفون ارتباط کمتری با سرور‌های متعلق به شبکه‌های اجتماعی داشته است. برای درک بهتر این موضوع، آیفون SE در این آزمایش به‌طور میانگین ۲۰ بار در روز و گوشی اندرویدی ۲۰۰ بار در روز با سرور‌های فیسبوک ارتباط داشته‌اند. همچنین آیفون در مجموع ۳۶ بار با تیک تاک ارتباط داشته و البته سرور مذکور در چین مستقر نبوده است. گوشی اندرویدی نیز نزدیک به ۸۰۰ بار با تیک تاک تماس گرفته است. این روند برای اسنپ چت متفاوت است. در حالی که گوشی اندرویدی به‌سختی با سرور‌های آن در تماس بوده، گوشی آیفون بیش از ۱۰۰ درخواست در روز داشته است.

در نهایت، تیم تحقیقاتی Cybernews می‌گوید که گوشی آیفون نسبت به همتای اندرویدی خود، با سرور‌های مشکوک کمتری در تماس است؛ و هرگونه ارتباطی که گوشی‌ها با کشور‌های غیردوست برقرار می‌کنند به دلیل رویکرد سهل‌انگارانه برای حفظ حریم‌خصوصی و حفاظت از داده‌ها کاربران نگران‌کننده است.

منبع: دیجیاتو

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • اندروید امن‌تر است یا iOS؟
  • قانون تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها ابلاغ شد
  • شورای ملی تامین مالی به ریاست وزیر اقتصاد تشکیل شد
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • شبکه اجتماعی «ایکس» عملکرد دکمه «بلاک» را تغییر می‌دهد
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی / مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • با گذشت دو سال از ابلاغ سیاست‌های تأمین اجتماعی خبری از اجرایی شدنشان نیست
  • آخرین وضعیت افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی | مطالبه بازنشستگان اجرایی شد؟
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!