Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش اعلام کرد: حامی سرمایه گذاری در حوزه نرم افزار‌های آموزشی و بستر‌های بومی هستیم که به توسعه آن‌ها منجر می‌شوند.

مهدی نوید ادهم، دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش، اظهار کرد: استراتژی آموزش و پرورش استفاده از ظرفیت‌های نرم افزار‌های آموزشی بومی و حمایت از این نوع سرمایه گذاری هاست، مشروط به اینکه، ضوابط و اصول تعلیم و تربیت مورد نظر آموزش و پرورش در این نرم افزار‌ها لحاظ شود؛ به ویژه آنکه کودکان و نوجوانان مخاطبان این حوزه هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره ظرفیت‌هایی نظیر «بازار کودک» که مجموعه کافه بازار به تازگی برای تسهیل دسترسی کودکان به محتوای مناسب برای سن آن‌ها و ارایه نرم افزار‌های حوزه آموزشی و سرگرمی ویژه کودکان ایجاد کرده است؛ عنوان کرد: قطعا بخشی از ۴۰ میلیون نفری که کافه بازار را دانلود کرده اند، دانش آموزان هستند. البته ناگفته نماند استفاده از این نرم افزار‌ها تنها مختص به کودکان نیست. نوجوانان، جوانان و بزرگسالان نیز از این اپلیکیشن‌ها بهره می‌گیرند و به طور طبیعی اکثر خانواده‌ها درگیر این قضیه هستند و از این ظرفیت‌ها استفاده می‌کنند، پس از پتانسیل خوبی در این حوزه برخوردارند.

وی تصریح کرد: در حال حاضر استفاده از نرم افزار‌های آموزشی به طور اخص و تقویت مهارت‌های استفاده از فناوری به طور اعم، به ضرورت اجتناب ناپذیری در نظام آموزشی تبدیل شده است و چنانچه آموزش و پرورش نتواند با تغییر و تحولات لازم هم پای تحولات تکنولوژیک پیش برود، قطعا با مشکلات جدی مواجه خواهد شد.

نوید ادهم یادآور شد: علاوه بر این نظام آموزشی نیز باید در این خصوص توانمند شود و از تمامی ظرفیت‌های تکنولوژی استفاده کند، یکی از این موارد اپلیکیشن‌هایی است که با سرمایه گذاری‌های بخش خصوصی، این روز‌ها بیش از پیش در صحنه تعلیم و تربیت حضور پیدا کرده اند.

وی ادامه داد: در حال حاضر شورای عالی آموزش و پرورش مصوبه‌ای تحت عنوان «ساماندهی منابع آموزشی و تربیتی» دارد که بخشی از آن ناظر به استفاده از ظرفیت‌های اپلیکیشن‌های بومی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در کلان قضیه ما حامی سرمایه گذاری در حوزه نرم افزار‌های آموزشی و یا بستر‌های حامی آن‌ها هستیم و علاوه بر اینکه از این نرم افزار‌ها استفاده می‌کنیم، استفاده از آن را نیز به همکاران خود توصیه کردیم مشروط به آنکه استاندارد‌های مورد نظر آموزش و پرورش را لحاظ کنند.

پیشنهاد کافه بازار برای کمک به رشد محتوا
در همین راستا، مدیرعامل پلتفرم موبایلی «بازار» برای همکاری با آموزش‌وپرورش اعلام آمادگی کرده است.

امین امیرشریفی با اشاره به رویکرد مثبت مسئولان آموزش و پرورش به نرم افزار‌های حوزه تعلیم و تربیت کودکان گفت: طرح موضوعات این‌چنینی نشان می‌دهد نگاه مسئولان ما به بحث آموزش در دنیای امروز، تغییر کرده و به سمت‌وسوی خوبی در حال حرکت است. با توجه به این‌که تعداد زیادی از کاربران کافه بازار را قشر دانش‌آموز تشکیل می‌دهند، می‌توان از همین ابزار برای آموزش استفاده کرد.

وی در ادامه بیان کرد: تا این لحظه حدود ۲۷ هزار اپلیکیشن آموزشی در بازار ارائه‌شده، اما نیاز است در حوزه کودکان فعالیت بیشتری صورت بگیرد چراکه این حوزه بسیار گسترده است. البته فقط برنامه‌های دسته آموزش نیست که جنبه آموزشی دارد، حتی بازی‌ها هم اثرات جدی در آموزش دارند که می‌توان روی آن‌ها هم کار کرد.

امیرشریفی افزود: کافه بازار آمادگی خود را برای همکاری با وزارت آموزش‌وپرورش اعلام می‌کند، از آنجا که ما ارتباط خوبی با تولیدکنندگان محتوای کشور داریم، می‌توانیم آن‌ها را پای کار بیاوریم تا محتوای باکیفیت و خوبی تولید شود.

در مقابل، آموزش‌وپرورش هم می‌تواند از تولیدکنندگان محتوا حمایت‌های مالی و معنوی به عمل بیاورد. کم کردن هزینه‌های تولید محتوا، سرعت بخشیدن به روند دریافت مجوز‌های این حوزه و در اختیار دادن منابع و دانشی که در آموزش‌وپرورش قرار دارد، جزو کار‌هایی است که به‌خوبی از عهده وزارت آموزش‌وپرورش برمی‌آید.

او در پایان درباره نحوه تعاملی که می‌تواند بین کافه بازار و آموزش‌وپرورش ایجاد شود، گفت: در این موضوع تولیدکنندگان محتوا جایگاه ویژه‌ای دارند، کافه بازار می‌تواند به‌عنوان بستر ارائه محتوا به کودک و نوجوان فعالیت کند، خصوصاً این‌که به‌تازگی در کافه بازار بستر ویدیو فراهم‌شده و می‌توان از آن طریق نیز قدم‌های آموزشی بهتری برداشت.

منبع: فرارو

کلیدواژه: آموزش و پرورش موبایل بازی کافه بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۴۴۸۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: دولت سیزدهم همواره به حوزه آموزش و پرورش نگاهی مثبت، همراه با تقویت این بخش داشته که در سطح استان نیز در این راستا با یک رویکرد همه جانبه تقویت گرا و پیشرفت محور گام برداشتیم.

سید محمد رضا هاشمی، استاندار سمنان ۱۲ اردیبهشت همزمان با روز معلم در بازدید از مدرسه 19دی و شهید رجایی سمنان و تجلیل از معلمان و پرسنل این مراکز آموزشی ضمن تبریک فرارسیدن هفته و روز معلم اظهار کرد: اگر امروز استان سمنان درصد باسوادی بالاتر از میانگین کشوری دارد، این مهم نتیجه تلاش بیش از ۱۱ هزار نفر از معلمان و فرهنگیان استان است.
وی افزود: امروز ما کمترین آسیب اجتماعی را در مدارس استان داریم که کمک و تلاش و همراهی معلمین و فرهنگیان در تحقق این مهم تاثیرگذار بوده است.
هاشمی اضافه کرد: در محله کم برخوردار شهرها، گویش ها، فرهنگ ها، نگاه و تفکرات مختلفی وجود دارند که اهمیت و سختی کار و تلاش شما معلمان و فرهنگیان در این مناطق یقینا بیشتر است.
استاندار سمنان تصریح کرد: در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان نیز برای مباحث و موارد آموزشی، همچنین تجهیز و نوسازی مدارس و احداث مجتمع های آموزشی در استان اعتبار بسیار مطلوبی در نظر گرفته شده است.
وی از توجه ویژه به آموزش و پرورش در این استان خبر داد و بیان کرد: همواره تلاش کردیم تا نگاه مثبت همراه با مساعدت، تقویت و همراهی و همکاری را در سطح مدیریت استان با مجموعه آموزش و پرورش استان پداشته باشیم.
استاندار سمنان گفت: ارتباط تنگاتنگ با دانش آموزان به منظور مدیریت امور زندگی و افزایش صمیمت و پیگیری امور و رصد وضعیت آنان توسط معلمین و فرهنگیان، امری مهم است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کیفیت بخشی به مقوله آموزش از اولویت‌های وزارت آموزش و پرورش
  • برگزاری کارگاه آموزشی داستان نویسی برای کودکان در رشت
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ۱۷۶ رتبه برتر آموزشی در رامسر کسب شد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • بهترین دوره آموزشی تعمیرات موبایل برای خانم‌ها 
  • «هر سه‌شنبه‌ یک مدرسه»؛ طرحی برای افزایش سرانه آموزشی
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • تقویت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم