Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخستین هاب صادارتی محتوای دیجیتال کشور با حمایت ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان، ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی رونمایی می‌شود. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، مهدی محمدی، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری با اشاره به برگزاری مراسم رونمایی از نخستین هاب صادراتی محتوای دیجیتال کشور، بیان کرد: این هاب به عنوان نخستین هاب صادرات محتوای دیجیتال در حوزه‌های مختلفی، چون نرم‌افزار‌های تلفن همراه، محتوای ویدیوئی و انیمیشن فعالیت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



محمدی افزود: در حال حاضر ۲۲ هزار برنامه‌نویس در حوزه طراحی و توسعه نرم‌افزار‌های کاربردی در یکی از فروشگاه‌های ایرانی نرم‌افزار اندروید فعالیت می‌کنند که این تعداد، فعالیت قابل قبولی در بازار‌های بین‌المللی ندارند و بازار داخلی آن‌ها نیز بزرگ و قابل توجه نیست.

به گفته دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری، بسیاری از این نرم‌افزار‌ها ظرفیت حضور در بازار‌های بین‌المللی را دارند؛ اما شرایط و ضوابط حضور در این بازار‌ها را برای خود ایجاد نکرده‌اند. به طور مثال این نرم‌افزار‌ها به زبان‌های رایج جهانی مجهز نیستند و طراحی مقبولی برای ارائه در بازار جهانی ندارند.

نرم‌افزار‌های کاربردی ایرانی در بازار جهانی حضور می‌یابند
وی همچنین تصریح کرد: به همین دلیل نیاز بود که یک مجموعه‌ای برای حمایت از آن‌ها شکل بگیرد تا این نرم‌افزار‌های کاربردی شرایط فعالیت و فروش در بازار‌های بین‌المللی را نیز بیابند و به بازار‌های جهانی دست بیابند.

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های حوزه اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به تغییرات مورد نیاز این نرم افزار‌ها برای حضور در بازار جهانی، عنوان کرد: این مجموعه طراحی شده تلاش می‌کند تا نرم‌افزار‌های موجود در فروشگاه ایرانی نرم‌افزار اندروید برای ورود به بازار‌های جهانی چند زبانه شوند و به عنوان واسطه‌ای بین‌المللی از حضور آن‌ها در دنیا حمایت کند. همچنین طراحی آن‌ها در قالب یک مدل مورد پسند جهانی تغییر کند.

محمدی  همچنین بیان کرد: هاب صادراتی محتوای دیجیتال بخشی از یک پازل بزرگ‌تری به نام اکوسیستم اشتغال دیجیتال است. این اکوسیستم با برگزاری بوت کمپ‌ها و شتاب‌دهنده‌های برنامه‌نویسی، توسعه خواهد یافت. در واقع نرم‌افزار‌های موجود ابتدا در بوت کمپ‌ها حضور می‌یابند، سپس به شتاب دهنده تبدیل می‌شوند و در مرحله نهایی پس از تبدیل شدن به یک شرکت، به بازار‌های جهانی راه می‌یابند.

وی در ادامه تصریح کرد: پلتفرم هاب صادرات محتوای دیجیتال توسط یکی از شرکت‌های فعال در حوزه دیجیتال طراحی شده است و با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افتتاح می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اقتصاد دیجیتال فناوری های حوزه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی و فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۹۳۶۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا غیابی، دبیر محتوایی «رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴» با اشاره به حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش غیردولتی و دولتی در این رویداد گفت: استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

غیابی ادامه داد: در استیج اینوتکس ۲۰۲۴، تمرکز بر ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی است و برخی از صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع بزرگ در حوزه محصولات فولاد و محصولات آرایشی و بهداشتی در این رویداد حضور خواهند داشت.  

وی افزود: چالش‌های روز حوزه استارت‌آپی در قانون گذاری، رگولاتوری، تأمین مالی، رکود بازار و بین المللی شدن استارت‌آپ‌ها در این دوره از استیج مورد بحث و تبادل نظر بیش از ۹۰ نفر از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی قرار خواهد گرفت.

غیابی در خصوص تمایز این دوره از استیج اینوتکس با دوره‌های پیشین نیز گفت: امسال و با همکاری سازمان جهانی تبلیغات، به موضوع تبلیغات جهانی استارت‌آپ‌ها پرداخته خواهد شد. این موضوع یکی از حلقه‌های مفقوده زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است و تلاش داریم در این حوزه نیز بحث‌های کارشناسی خوبی در استیج اینوتکس شاهد باشیم.

دبیر محتوایی استیج اینوتکس ۲۰۲۴ در پایان گفت: علاوه بر پخش زنده رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴، جلسات کارشناسی برگزار شده در این رویداد، پس از برگزاری اینوتکس در قالب مجموعه فیلم‌هایی در دسترس علاقه‌مندان به حوزه فناوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • رونمایی از برند جام جهانی فوتبال ساحلی 2025 سیشل
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید (+لینک)
  • ۵ دقیقه ای وارد بازار ارز دیجیتال شوید
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • رونمایی از نشان صادراتی GTS Plus سمنان
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴