Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-04@11:03:09 GMT

بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۲۲۳۹۱۰

بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی

به گزارش ایکنا، به نقل از پورتال بانکداری اسلامی، این گزارش، بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی را مورد تجزیه و تحلیل قرار داده و آن را براساس نوع محصول و برنامه‌های کاربردی / صنایع نهایی تقسیم کرده است. نرم‌افزار بانکداری اسلامی به نرم افزار بانکی گفته می‌شود که مطابق با ضوابط شرعی برای مدیریت و نظارت بر عملیات بانکی کار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گزارش پیش‌بینی می‌‌کند که ارزش و بهای نرم‌افزار بانکداری اسلامی تا سال ۲۰۲۳ رشد چشم‌گیری داشته و آسیا و اقیانوسیه در سال‌های آتی، سهم بیشتری از بازار جهانی این نرم‌افزار را به خود اختصاص خواهند داد. البته مناطق دیگر همچون چین، هند و آسیای جنوب شرقی. آمریکای شمالی، به ویژه ایالات متحده نیز نقش مهمی را در توسعه این نرم‌افزار ایفا می‌كنند كه نمی‌توان آن را نادیده گرفت. به طور قطع، هرگونه تغییر از سمت کشور ایالات متحده ممکن است روند توسعه نرم افزار بانکی اسلامی را تحت تأثیر قرار دهد.

این گزارش تحلیلی، مباحث عمیق دیگری نیز همچون بینش‌های رقابتی و اطلاعات مربوط به اندازه بازار را ارائه می‌دهد و به بررسی اندازه بازارِ نرم‌افزار بانکداری اسلامی، روندها، سهم، رشد، برنامه‌های توسعه، فرصت رشد، ساختار هزینه می‌پردازد.

بخشی از این گزارش مربوط به تولید، درآمد، حاشیه ناخالص تولیدکنندگان اصلی در مناطق مختلف از سال 2014 تا 2019 است. این گزارش، آینده تولید این نرم‌افزار و نحوه استفاده از آن را در سال‌های 2019-2024 پیش‌بینی می‌کند و همچنین تحلیل دقیقی از طریق دسته‌بندی بازار جهانی بر مبنای مناطق ارائه می‌دهد.

بخش‌بندی منطقه بازار:

· آمریکای شمالی (ایالات متحده، کانادا و مکزیک)

· اروپا (آلمان، فرانسه، انگلیس، روسیه و ایتالیا)

· آسیا و اقیانوسیه (چین، ژاپن، کره، هند و آسیای جنوب شرقی)

· آمریکای جنوبی (برزیل، آرژانتین، کلمبیا و غیره)

· خاورمیانه و آفریقا (عربستان سعودی، امارات، مصر، نیجریه و آفریقای جنوبی)

علاوه بر این، تحلیل SWOT و استراتژی‌های هر فروشنده در این گزارش مورد تاکید قرار می‌گیرد که می‌توان آن را برای ایجاد فرصت‌های آتی به کار گرفت. این گزارش بر برنامه‌های کاربردی، انواع، استقرارها، مؤلفه‌ها، و رشد بازار این نرم‌افزار پرتو می‌افکند و به تحلیل مواد اولیه، تجهیزات و مصرف‌کنندگان پایین‌دستِ این نرم‌افزار می‌پردازد. سپس، تحلیل‌هایی را در رابطه با حجم، ارزش بهره‌برداری، قیمت فروش، واردات و صادرات نرم‌افزار بانکداری اسلامی در مناطق مختلف از سال 2014 تا 2019 ارائه می‌کند. این گزارش، نمایانگر تولید، درآمد، قیمت، سهم بازار و نرخ رشد را نیز نشان می‌دهد و در نهایت بر وضعیت و چشم‌انداز برنامه‌های کاربردی اصلی این نرم‌افزار متمرکز می شود.

گزارش بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی شامل موارد زیر می باشد:

• تحلیل عناصر متفاوت دخیل در تغییر صحنه بازار، افزایش فرصت‌ها در آینده و اطمینان از هدایت فعالان، که می‌توانند در یک مقیاس مقطعی بر بازار تأثیرگذار باشند.

• تحلیل بازار برای بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی همراه با بررسی جغرافیایی در یک مقیاس جهانی و قلمرویی.

• مشخصات شرکتی رقبای اصلی در کنار فعالیت‌های استراتژیک و سهم بازار آنها.

• بررسی متغیرهای اقتصاد خرد و کلان که مطابق با تحلیل منطقه‌ای بر بازار جهانی تأثیرگذار هستند.

• بررسی کلی بازار و بررسی عناصر بازار از قبیل محرک‌های توسعه، محدودیت‌ها، مشکلات و فرصت‌های بالقوه برای بازار.

سپس، داده‌های خام جمع‌آوری شده از طریق منابع متعدد با استفاده از ابزارهای مختلف ریاضی و تحلیلی به منظور نتیجه‌گیری از اطلاعات مهم مربوط به روند پیش‌بینی رشد آتی در چهارچوب زمانی سال‌های 2019 و 2024 پردازش شده‌اند. در پایان، یافته‌های تحقیق و نتیجه‌گیری‌های مشخص شده در گزارش به تصمیم‌گیران کمک می‌کند تا در آینده نزدیک انتخاب‌های حیاتی انجام دهند.

در این گزارش 14 فصل برای نمایش بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی ارائه شده است:

فصل 1: بررسی کلی بازار نرم‌افزار بانکداری اسلامی

فصل 2: مشخصات تولیدکنندگان

فصل 3: رقابت جهانی بازار نرم‌افزار بانکداری اسلامی توسط فعالان

فصل 4: اندازه بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی بر اساس مناطق

فصل‌های 5، 6، 7، 8 و 9: درآمد حاصل از نرم‌افزار بانكداري اسلامي آمريكاي شمالي توسط كشورها. درآمد حاصل از نرم‌افزار بانکداری اسلامی اروپا توسط کشورها، درآمد حاصل از نرم‌افزار بانکداری اسلامی آسیا و اقیانوس آرام توسط کشورها، درآمد حاصل از نرم‌افزار بانکداری اسلامی آمریکای جنوبی توسط کشورها، درآمد حاصل از نرم‌افزار بانکداری اسلامی خاورمیانه و آفریقا توسط کشورها

فصل 10: بخش بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی براساس نوع

فصل 11: بخش بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی براساس برنامه

فصل 12: پیش بینی اندازه بازار جهانی نرم‌افزار بانکداری اسلامی (2019 تا 2024)

فصل های 13 و 14: یافته‌های تحقیق و نتیجه‌گیری، پیوست، روش شناسی، منبع داده‌ها.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت دریافت گزارش کامل این خبر به این نشانی مراجعه کنند.

فرشته ملاکریمی

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا پژوهشکده پولی و بانکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۲۳۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است

نایب رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران با تاکید بر بازگشت قیمت‌ جهانی طلا از مسیر صعود به دلیل کاهش تقاضای سرمایه‌گذاری بر روی طلا در بازارهای جهانی،  روند نزولی نرخ ارز در داخل را در کنار کاهش قیمت اونس جهانی طلا، دو عامل موثر بر کاهش قیمت سکه و طلا در بازار داخل عنوان کرد و گفت افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر (ربع سکه و سکه‌های یک گرمی) عاملی است که مسیر این قطعات را از مسیر کاهشی سکه و طلا جدا کرده است.

محمد کشتی‌آرای در گفت‌وگو با ایسنا، درباره وضعیت یک هفته اخیر بازار سکه و طلا اظهار کرد: قیمت جهانی طلا که طی دو ماه اخیر، سیر صعودی به خود گرفته و به رقم‌های بی‌سابقه دست پیدا کرده بود، در این هفته سیر نزولی داشت و در حقیقت، جاذبه خرید طلا در بازارهای جهانی از دست رفت؛ علت آن نیز این بود که باتوجه به بهتر شدن شرایط سیاسی جهان و آرامش ایجاد شده در برخوردهای نظامی خاورمیانه، طبیعتاً تقاضا برای خرید طلا به‌ جهت سرمایه‌گذاری کاهش پیدا کرده است. بر همین اساس این هفته، قیمت جهانی طلا با ۴٠ دلار کاهش، روز گذشته (پنجشنبه) به ٢٢٩٧ دلار برای هر اونس طلا رسید.

اوادامه داد: از سوی دیگر در یک هفته اخیر که سیر نزولی قیمت اونس جهانی را داشتیم، نرخ ارز در اخل نیز روند کاهشی داشت؛ هرچند که در برخی رزها، نوسان افزایشی را هم تجربه کرد اما در مجموع، طی یک هفته اخیر، نرخ ارز کاهشی پیش آمد؛ بنابراین این دو عامل سبب شد که تغییرات کاهشی مختصری در قیمت سکه و طلا را شاهد باشیم.

تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات سکه و طلا

وی در رابطه با آخرین قیمت انواع قطعات سکه و مصنوعات طلا در بازار و تغییرات آن نسبت به ابتدای هفته، گفت: روز گذشته (پنجشنبه)  در  آخرین  معاملات،  سکه  تمام طرح قدیم  ٣٨ میلیون و  ٢٠٠ هزار تومان بود و به نسبت ابتدای هفته ٣٠٠ هزار تومان کاهش داشت. قیمت سکه تمام طرح جدید که در جریان نوسانات تا ۴١ میلیون و ٨٠٠ هزار تومان (در این هفته) نیز بالا رفته بود، در آخرین معاملات روز پنجشنبه ۴١  میلیون  و  ٨٠٠ هزار تومان بود که به نسبت اول هفته، تغییری نداشت. نیم سکه نیز با ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات به ٢۴ میلیون و ٣٠٠ هزار تومان رسید. 

اوتصریح کرد: علیرغم روند نزولی قیمت‌ سکه و طلا اما افزایش تقاضا برای قطعات کوچکتر سکه (ربع سکه‌ و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی) سبب شد که این قطعات کوچکتر نسبت به ابتدای هفته، افزایش بها را تجربه کنند. ربع سکه با ٣٠٠ هزار تومان افزایش هفتگی به ١۵ میلیون و ۵٠٠ هزار تومان رسید. سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی نیز به نسبت ابتدای هفته با ٢٠٠ هزار تومان افزایش قیمت همراه و در آخرین معاملات، هفت میلیون و ٣٠٠ هزار تومان دادوستد شد.

کشتی‌آرای ادامه داد: قیمت هر مثقال طلای آب شده (١٧ عیار)، با نوسانات معمول بازار ٢٠٠ هزار تومان کاهش هفتگی داشت و در پایان هفته قیمت هر مثقال طلای 17 عیار ١۵ میلیون و ٣٠ هزار تومان بود. هر گرم طلای  ١٨ عیار نیز بطور متوسط با ۴٠ هزار تومان کاهش قیمت نسبت به ابتدای هفته، در آخرین معاملات، سه میلیون و ۴۶٩ هزار تومان به ازای هر گرم، مبنای معاملات طلا قرارگرفت. 

علی‌رغم کاهش قیمت‌ها، حباب سکه بزرگ‌تر شد

نایب‌رئیس سابق اتحادیه طلا و جواهر تهران تصریح کرد: همانطور که اشاره شد، افزایش تقاضا برای خرید سکه، سبب شد که حباب سکه نیز این هفته با افزایش همراه باشد و ۵٠٠ هزار تومان افزایش پیدا کند؛ در آخرین  معاملات پایانی هفته، قیمت هر قطعه سکه هفت میلیون و ٨٠٠ هزار تومان دارای حباب بود. 

وی خاطرنشان کرد: ناگفته نماند که این روزها در اتاق ارز و طلا، سکه نیز حراج و واگذار می‌شود اما نکته جالب اینجاست که هیچ‌یک از این سکه‌هایی که در اتاق ارز و طلا به فروش می‌رسد، تاکنون به بازار برنگشته است؛ بنابراین بازار تقاضای طبیعی خود برای خرید سکه را دارد و از همین روی هم هست که حباب سکه این هفته با افزایش همراه شده است. سکه‌هایی که در فروردین ماه توسط بانک مرکزی فروخته‌ شد، هنوز به بازار عرضه  نشده و هرکسی که خریداری کرده، نزد خود نگه داشته است.

به گفته‌ی این کارشناس بازار سکه و طلای کشور، در حال حاضر، باتوجه به سیر نزولی نرخ ارز در بازار و فاصله از عددهایی که پیدا کرده بود، سطح دادوستدها در بازار عادی، به دور از هرگونه التهاب و کاملا منطقی بوده است و هیجان خاصی برای خرید و فروش مشاهده نشده است.

کشتی‌آرای برای هفته پیش‌رو نیز پیش‌بینی کرد: بنظر می‌رسد که هفته ابتدا نیز شرایط به همین صورت باشد. قیمت جهانی طلا تا این لحظه (جمعه) نوسان خاصی نداشته و بازار ارز هم که در ثبات نسبی به سر می‌برد؛ بنابراین پیش‌بینی می‌شود که قیمت‌ سکه و طلا در همین محدوده‌ها باقی بماند.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • قیمت طلا به کف رسید؟
  • قیمت طلا به کف رسید؟/ قیمت جدید طلا ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
  • پیش‌بینی جالب یک فعال بازار درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • پیش‌بینی یک فعال بازار: طلا در هفته آینده به این قیمت می‌رسد
  • مسابقات برنامه‌نویسی و رباتیک کودکان و نوجوانان در دانشگاه شریف
  • تک‌روی سکه‌های کوچکتر نسبت به سایر قطعات/ سکه‌های حراجی به بازار نیامده است
  • سازمان بانکداری اروپا: بیش از ۹۰ درصد از بانکداران ثروتمند اتحادیه اروپا مرد هستند
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد