Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار یزد با اشاره به نظارت‌های صورت گرفته از قیمت‌های اجناس در استان یزد گفت: ظرفیت نرم‌افزار‌ها و استارت‌آپ‌ها برای تنظیم بازار استفاده شود. ۲۶ دی ۱۳۹۸ - ۱۸:۴۰ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدعلی طالبی در نشست کارگروه تنظیم بازار استان یزد اظهار داشت: خوشبختانه شرایط همکاری و تعامل بسیار خوبی را بین مدیران و دستگاه‌های عضو ستاد تنظیم بازار یزد داریم و این ستاد از جمله جلسات بسیار منظمی است که در استان یزد برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار یزد گفت: ما همه تلاشمان را به کار می‌بندیم که تا حد امکان در حوزه تنظیم بازار شرایط را برای مردم خوب و تولید کنندگان عزیزمان در سطح استان و کشور ایده‌آل کنیم و امیدواریم که مجموعه شرایط کشور به گونه‌ای پیش برود که ما کمی از دغدغه‌های امروز مردم در حوزه معیشت و اقتصاد را کاهش دهیم.

وی تصریح کرد: بلافاصله پس از افزایش بنزین ستاد کارگروه تنظیم بازار استان یزد تشکیل شد و پس از آن هم این جلسات به صورت هفتگی و مستمر اجرا شد و بعضا پیشنهادهایی از بخش غیردولتی و اصناف مطرح می‌شد.

استاندار یزد با بیان اینکه برخی از صنوف و بخش خصوصی استان یزد خودشان در کاهش قیمت‌ها پیش قدم می‌شدند گفت: واقعا این توجه بخش خصوصی و اصناف در تامین نیازهای اساسی مردم و کاهش و یا حفظ قیمت‌ها داشتند قابل تقدیر است.

فراخوان پذیرش استارت آپ‌های قم آغاز شدنخستین پیش رویداد استارت آپ ویکند دانش‌آموزی در بیرجند برگزار شداستارت آپ‌های حوزه رسانه در قزوین حمایت می‌شوند

طالبی به نظارت‌های صورت گرفته در زمینه جلوگیری از افزایش قیمت غیرقانونی اشاره کرد و گفت: پیگیری‌های بسیار خوبی در حوزه رصد بازار در حال انجام است و تلاش می‌شود که مشکلی برای مردم در این حوزه وجود نداشته باشد.

وی ادامه داد: بعضی مواقع دیده می‌شود استان‌هایی در کشور بر خلاف آنچه در ستاد تنظیم بازار کشور تصویب می‌شود، موارد و محدودیت‌های سلیقه‌ای به تصویب می‌رسانند که برای دیگر استان‌ها مشکل ساز می‌شود.

استاندار یزد افزود: از جمله این موارد مصوبه‌هایی است که در ارتباط با ممنوعیت خروج دام از برخی استان‌ها در کشور به تصویب می‌رسید و استان‌هایی از جمله یزد با مشکل در زمینه تامین آن مواجه می‌شدند.

طالبی بر ضرورت وجود توجه جدی به حوزه استارت‌آپ‌ها و ابزارهای نوین در تنظیم بازار تاکید کرد و افزود: به عنوان نمونه خوب استفاده شده این چنین ابزارهایی می‌توان به استفاده از نرم افزار مورد کاربرد در صنعت لاستیک یزد اشاره کرد.

انتهای پیام/781

R41376/P4001/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۵۴۳۵۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت و اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است و امیدواریم با این روند شاهد کاهش فرایند زباله‌سوزی در کشور باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط زیست، علی سلاجقه در پنجاهمین جلسه کارگروه ملی مدیریت پسماند که با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو در این کارگروه برگزار شد، اظهار کرد: آیندگان از ما در خصوص آتش زدن سرمایه‌ها خرده خواهند گرفت و باید با تفکیک زباله از مبدا به سمت کاهش زباله سوزی حرکت کنیم.

وی افزود: لازم است همه ما مکلف باشیم در کنار برنامه‌های زودگذر و کوتاه مدت برنامه بلندمدت اصلی ما تفکیک زباله از مبدا باشد که در صورت فرهنگ‌سازی اثر ماندگاری هم برای کشور دارد، گزارش‌های ارائه شده از سوی استان‌های ایلام و گیلان امیدوار کننده است و این استان‌ها می‌توانند الگوی مطلوبی برای کشور باشند، همچنین سایر استان‌ها هم باید از ظرفیت مسئولیت‌های اجتماعی استفاده لازم را ببرند تا مردم با روحیه‌ای شاد توانایی مشارکت در تمام زیرساخت‌ها را داشته باشند.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: گزارش‌ها نشان‌دهنده این است که دولت به صورت اصولی و میدانی به این حوزه ورود پیدا کرده و در حوزه اقتصاد و محیط زیست یکی از میثاق‌های ملی دولت کنترل تراز آلاینده محیط زیستی و حرکت آن به سمت شیب منفی است.

سلاجقه در خصوص لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث مدیریت پسماند، گفت: ما در حوزه فنی، اقتصادی، محیط‌زیستی و پیوست‌های فرهنگی از ظرفیت‌های دانش بنیان کشور در تمام سطوح حمایت و استفاده می‌کنیم و از آنجا که ظرفیت و توانایی جوان‌ها در تمام زمینه‌ها نمایانگر است انتظار می‌رود وارد میدان شده و در صورت نبود یک فناوری به تعقیب، بررسی و ایجاد آن بپردازند.

وی با اشاره به معذوریت و محدودیت‌های موجود در کشور یادآور شد: لازم است با تدبیر در خصوص مؤلفه‌های موجود در حوزه محیط زیست و اقتصاد با انتخاب بهترین گزینه به انجام کار پرداخته شود تا با انجام تکلیف برای کشور پاسخگوی مردم باشیم.

کد خبر 750043

دیگر خبرها

  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • مدیرکل جدید پست استان فارس معارفه شد
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • قایباف:باید به آموزش و پرورش توجه ویژه شود
  • رویکرد اصلی ما تفکیک زباله از مبدا است
  • تفکیک زباله از مبدأ یک ضرورت است
  • حدود ۵۰ درصد اتباع در تهران ساکن هستند