Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@18:43:31 GMT

کرونا ویروس؛ فرصتی برای سودجویان

تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۷۱۳۷۲۸۰

کرونا ویروس؛ فرصتی برای سودجویان

برخی افراد سعی می‌کنند با شیوع ویروس کرونا و باتوجه به ترس عمومی افراد، از این فرصت برای اهداف سودجویانه خود بهره گیرند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، اولین مورد ابتلا به کرونا در کارخانه بی ام و مونیخ، پیش‌بینی افت فروش بازار گوشی‌های هوشمند، کرونا ویروس فرصتی برای سودجویان و تشخیص سریع بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با هوش مصنوعی را در بسته تکنولوژی ایمنا بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اولین مورد ابتلا به کرونا در کارخانه "بی ام و"

شیوع کرونا خطری جدی برای شرکت‌های بزرگ خودروسازی محسوب می‌شود به تازگی یک مورد مبتلا به کرونا در شرکت "بی ام و" آلمان در شهر مونیخ شناسایی شده و ۱۵۰ نفر از پرسنل قرنطینه شده‌اند. براساس اطلاعات رسمی و تأیید شده توسط سخنگوی گروه خودروسازی بی ام و، ۱۵۰ نفر از کارکنان شرکت برای مدت ۱۴ روز در منزل قرنطینه خواهند شد، این تصمیم به دلیل ابتلای قطعی یکی از پرسنل بی ام و گرفته شده است. شخص مذکور هم‌اکنون دوره درمان را در بیمارستان می‌گذارند و شرایط عمومی او رضایت‌بخش گزارش شده است.

فرد مبتلا به کرونا در بی ام و، سابقه خروج از کشور یا سفر به دیگر نقاط ندارد؛ محل کار این فرد ،مرکز تحقیق و توسعه‌FIZ مونیخ و با ۱۵۰ نفر مشترک بوده است. تعطیلی بسیاری از کارخانه‌های خودروسازی در چین، کره جنوبی و ژاپن نگرانی‌های زیادی برای آینده این صنعت به وجود آورده است. شیوع ویروس کرونا منجر به لغو نمایشگاه خودرو ژنو ۲۰۲۰ شد و شوک مهمی به برندهای مختلف از جمله بی ام و وارد کرد. تعطیلی هر کدام از خطوط تولید بی ام و، برای مبارزه با ویروس کرونا تأثیری جدی بر ارزش سهام و فروش این شرکت خواهد داشت.

پیش‌بینی افت فروش بازار گوشی‌های هوشمند

بر اساس آخرین برآورد مؤسسه آماری IDC، شیوع جهانی ویروس کرونا باعث افت ۶.۱۰ درصدی بازار گوشی‌های هوشمند در شش‌ماهه نخست سال جاری خواهد شد. طبق آخرین تخمین‌های مؤسسه آماری IDC، اثرهای زیان‌بار ویروس کرونا بر بازار گوشی‌های هوشمند تا اواسط سال جاری احساس خواهد شد. این مؤسسه آماری پیش‌بینی کرده است، شیوع جهانی کرونا به افت ۶.۱۰ درصدی تولید گوشی‌های هوشمند در نیمه نخست سال ۲۰۲۰ درمقایسه با مدت مشابه در سال گذشته منجر می‌شود.

پیش‌تر انتظار می‌رفت بازار جهانی گوشی‌های هوشمند با معرفی گوشی‌های تاشو و گوشی‌های اقتصادی جدید بیش‌از پیش رونق پیدا کند، اما بحران اخیر کرونا باعث شده است تحلیلگران بازار در پیش‌بینی‌های قبلی خود تجدید نظر کنند. مؤسسه IDC در پیش‌بینی قبلی خود از افزایش ۵.۱ درصدی تولید گوشی هوشمند در سال ۲۰۲۰ خبر داده بود.، حال طبق پیش‌بینی تصحیح‌شده این مؤسسه، اپیدمی یادشده در مجموع باعث افت ۳.۲ درصدی فروش امسال درمقایسه با سال گذشته می‌شود؛ به عبارت دیگر مؤسسه IDC پیش‌بینی خود را از حجم فروش گوشی‌های هوشمند در سال جاری از ۴۰.۱ میلیارد به ۳۳.۱ میلیارد دستگاه کاهش داده است.

به‌گفته IDC، معضل اصلی سازندگان گوشی‌های هوشمند درحال‌حاضر بروز اختلال در روند زنجیره تأمین و حمل‌ونقل مواد اولیه به‌دلیل تعطیلی یا کاهش ظرفیت تولید کارخانه‌های کشور چین است. تخمین‌های جدید از میزان فروش گوشی‌های هوشمند در کشور چین از سقوط ۴۰ درصدی آن در سه‌ماهه نخست سال جاری در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته حکایت می‌کند. انتظار می‌رود اثرهای شوک ایجادشده در بازار تا انتهای ۶ ماهه نخست سال جاری ادامه پیدا کند؛ با این‌حال احتمال می‌رود از سه‌ماهه سوم ۲۰۲۰، شاهد شروع برگشت اوضاع به حالت عادی باشیم.

سانجیتیکا سری‌واستاوا، تحلیلگر ارشد مؤسسه آماری IDC دراین باره چنین گفته است: کمبود قطعات، تعطیلی کارخانه‌ها، قرنطینه اجباری، محدودیت حمل‌ونقل و محدودیت‌های مسافرتی ازجمله دلایلی است که تولید و عرضه گوشی‌های هوشمند را برای سازندگان دشوار کرده است. با اینکه چین بزرگ‌ترین بازار گوشی‌های هوشمند، شدیدترین آسیب را متحمل شده است، سایر کشورها نیز از اختلال ایجادشده در زنجیره تأمین ضربه خواهند خورد، . انتظار می‌رود با کنترل احتمالی بیماری کووید ۱۹ و رشد حاصل‌شده در نتیجه فروش گوشی‌های ۵G، از سه‌ماهه سوم سال شاهد متعادل‌شدن وضعیت باشیم. براساس تخمین IDC، بازار گوشی‌های هوشمند در سال ۲۰۲۱ باردیگر اوج خواهد گرفت و رونق بازار در سال آینده میلادی به دلیل حجم فراوان تقاضا برای گوشی‌های ۵G باعث بازگشت آن به مدار صعودی و تجربه رشدی ۶ درصدی خواهد شد.

کرونا ویروس؛ فرصتی برای سودجویان

برخی افراد سعی می‌کنند با شیوع ویروس کرونا و باتوجه به ترس عمومی مردم، از این فرصت برای اهداف سودجویانه خود بهره گیرند. شرایط بحرانی و حساس معمولاً موقعیت مناسبی را برای سوءاستفاده و کلاهبرداری فراهم می‌آورد، زیرا مردم به دلیل استرس ناشی از حوادث ممکن است به خوبی فکر نکنند یا خیلی زود به دیگران اعتماد کنند.

ضدعفونی کردن و حفظ پاکیزگی محیطی که در آن زندگی یا کار می‌کنیم، یکی از راه‌های مبارزه با ویروس کرونا است، اما این روزها اقلام بهداشتی از جمله ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده به‌سختی در بازار پیدا می‌شوند و به همین دلیل برخی افراد خود دست به کار شده و اقدام به تولید مواد ضدعفونی‌کننده می‌کنند که اگرچه در این شرایط راه‌حل خوبی به‌نظر می‌رسد، اما نباید بدون رعایت اصول ایمنی انجام شود. همچنین بسیاری از مواد شیمیایی درصورت ترکیب شدن با یکدیگر گازهای سمی خطرناک یا ماده‌ای را به‌وجود می‌آورند که باعث آسیب دیدن سیستم عصبی بدن، ریه و سیستم تنفسی می‌شوند.

هکرها نیز از این موقعیت بهره گرفته و با استفاده از حملات گسترده مهندسی اجتماعی، اقدام به سرقت اطلاعات و… کرده‌اند. در این موقعیت بسیاری از مردم به مطالعه مستندات مختلف روی آورده‌اند تا اطلاعات خود را در مورد ویروس کرونا، روش‌های پیشگیری و… افزایش دهند؛ در چنین شرایطی هکرها فرصت را مناسب دانسته و با ارسال ایمیل‌ها و مستندات آلوده با موضوعات تحریک‌آمیز و همچنین استفاده از شبکه‌های اجتماعی، اهداف خود مانند سرقت اطلاعات کاربران را اجرا می‌کنند.

تشخیص سریع بیماران مبتلا به کووید ۱۹ با کمک هوش مصنوعی

حدود دو ماه است که افراد بعضی از کشورهای جهان به کروناویروس که اکنون بیماری "کووید -۱۹" (COVID-۱۹) نام گرفته، مبتلا شده‌اند و تاکنون این ویروس جان هزاران نفر را در سراسر جهان گرفته است. پزشکان چینی به تازگی از یک نرم افزار غربالگری مبتنی بر هوش مصنوعی برای مقابله با بیماری کووید -۱۹ کمک گرفته‌اند.

آن‌ها ابزار جدید و قدرتمندی را توسعه داده‌اند که می‌توانند از آن برای تشخیص سریع بیماران مبتلا به کووید -۱۹ استفاده کنند. این نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی " اینفر ویژن" (inferVISION) نام دارد و می‌تواند به سرعت بیماران مبتلا به بیماری کووید ۱۹ را تشخیص دهد. تیمی از پزشکان بیمارستان "ژانگنان" در ووهان چین در حال حاضر از نرم افزار شتاب واحد پردازش گرافیکی برای شناسایی علائم بصری کووید -۱۹ استفاده می‌کنند.

این نرم افزار مبتنی بر هوش مصنوعی برای آموزش و استنتاج به واحد پردازش گرافیکی‌های انویدیا متکی است و از فشاری که بر روی دوش پرسنل بیمارستان برای غربالگری بیماران مبتلا به کووید ۱۹ است، می‌کاهد. نرم افزار جدید به پرسنل بیمارستان کمک می‌کند تا بیماران مبتلا به این ویروس سریع شناسایی شوند؛ درنتیجه به پزشکان کمک می‌کند تا این بیماران را در اولویت قرار داده و مراحل درمان را سریع‌تر آغاز کنند.

ساخت این نرم افزار را یک استارتاپ مستقر در پکن به نام اینفر ویژن، بر عهده داشته است؛ اینفر ویژن یک شرکت برتر مجهز به فناوری‌های پیشرفته در عرصه هوش مصنوعی پزشکی است. این نرم افزار وابسته به برنامه Clara SDK انویدیا است. نرم افزار مذکور یک برنامه مراقبت‌های بهداشتی هوش مصنوعی برای تصویربرداری پزشکی است که می‌تواند علائم معمولی یا علائم جزئی کووید -۱۹ را در بیماران مشکوک به این بیماری تشخیص دهد.

این نرم افزار قادر است علائم ذات الریه که می‌تواند توسط این ویروس ایجاد شود را تشخیص دهد. یکی از ویژگی‌های خاص نرم افزار مذکور نسبت به دیگر نرم افزارها سرعت تشخیص آن است. پزشکان با استفاده از این نرم افزار می‌توانند به سرعت بهترین گزینه‌های درمانی را برای بیماران مبتلا به ویروس تعیین کنند. تاکنون سیستم جدید در حداقل ۳۴ بیمارستان چین مورد استفاده قرار گرفته و از آن برای تشخیص بیش از ۳۲ هزار بیمار مبتلا به کووید ۱۹ استفاده شده است.

کد خبر 413386

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس آخرین اخبار ویروس کرونا پیشگیری از کرونا شیوع کرونا دلالان سودجو تازه های تکنولوژی مواد ضد عفونی کننده هوش مصنوعی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماران مبتلا به کووید بازار گوشی های هوشمند گوشی های هوشمند مبتلا به کووید ۱۹ نرم افزار ویروس کرونا هوش مصنوعی نخست سال پیش بینی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۳۷۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود

کهگیلویه و بویراحمد را می‌توان بهشت گیاهان دارویی دانست، ظرفیتی که در صورت استفاده بهینه از آن به اشتغال به گِل نشسته‌ این دیار کمک بسیاری می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، امروزه استفاده از گیاهان دارویی در علم پزشکی بر اساس آموزه‌های گذشته به یک باور تبدیل شده‌است و برتری درمان از طریق طب سنتی و گیاهان دارویی به دلیل استفاده کمتر مواد شیمیایی در فرآورده‌های داروی گیاهی مورد تأکید بسیاری از صاحب‌نظران علم پزشکی است.

استان کهگیلویه و بویراحمد با داشتن اقلیم چهارفصل و قرار گرفتن در دامنه رشته کوه‌های دنا از ظرفیت بالایی در برخورداری از گیاهان دارویی برخوردار است، ظرفیتی که در سایه توجه نکردن و کمبود زیرساخت‌ها و نبود عزم جدی از سمت مسئولان استانی به باد فراموشی سپرده شده‌است.

کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی

وجود ۲۸ درصد انواع گیاهان دارویی کشور در استان کهگیلویه و بویراحمد ظرفیت مناسبی برای رونق تولید و کاهش بیکاری است، اما به‌دلیل بی‌تدبیری مسئولان و متولیان امر سهم مؤثری در اقتصاد این استان و کاهش بیکاری ندارد.

۴۴۵ گونه گیاه دارویی از مجموع دو هزار گونه در کشور ایران، معادل ۲۸ درصد در سطح ۷۲۴ هزار هکتار از مراتع کهگیلویه و بویراحمد رویش دارد و در واقع در زمینه گیاهان دارویی این استان رتبه نخست کشور را دارد، این در حالی است که این استان، در زمینه بیکاری در رتبه‌های اول قرار گرفته است.

کهگیلویه و بویراحمد دارای ۴۶ گونه گیاهی بومی و سه گیاه دارویی کمیاب دنیا شامل «باریجه»، «آنغوزه» و «گزانگبین» است که به وفور در ارتفاعات استان دیده می‌شود، علاوه بر این از «بیلهر، جاشیر خوراکی، تره کوهی، کلوس، بن سرخ، کارده، آویشن، لاله واژگون، ترنجبین، خارو، خشت، چوش، درمه، برنجاس، کاسنی و سیاه دانه» می‌توان به عنوان گیاهان دارویی و خوراکی در کهگیلویه و بویراحمد نام برد که در فصول مختلف مورد دستبرد سودجویان قرار می‌گیرد و همین امر نسل این گیاهان را در معرض نابودی قرار داده است.

سیدعلی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهادکشاورزی کهگیلویه و بویراحمد می‌گوید: کمتر کسی است که نداند استان کهگیلویه و بویراحمد رویشگاه هزاران گونه گیاهی ارزشمند و صدها گونه کمیاب و ده‌ها گونه آندمیک دارویی است، اما آنچه موجب شده تا از این ظرفیت به خوبی استفاده نشود، این است که حلقه‌های این زنجیره به هم متصل نیستند و فعالیت‌هایی که در این حوزه می‌شود، کاملاً جزیره‌ای و پراکنده است.

وی معتقد است که ابتدا باید یک نقشه راه کلی ترسیم و این صنعت را ساماندهی و یکپارچه کنیم، به عبارتی تنها راه نجات این صنعت را از بن‌بست خارج کردن آن و ایجاد یک زنجیره کامل ارزش از صفر تا ۱۰۰ و اتصال آنها به همدیگر می‌داند.

نبود ارتباط تولید، صنعت و کشاورزان با یکدیگر، چالش مهم در استفاده از ظرفیت گیاهان دارویی

معتمدی‌پور با بیان اینکه یکی از خلاءهای این حوزه ارتباط نداشتن بخش تولیدی و صنعتی گیاهان دارویی با بدنه اجرایی و کشاورزان است، می‌گوید: ابتدا باید سیمای کلی گیاهان دارویی را تکمیل کنیم و بدانیم که در این صنعت، چه کارخانه‌های فرآوری با چه تولیداتی فعال است، برای تأمین مواد اولیه آنها چه گیاهانی و در چه سطحی کشت شود و از مشکلات تولیدکنندگان و واحدهای فرآوری در بازار فروش و صادرات اطلاعات کافی داشته باشیم.

وی تصریح می‌کند: برنامه ما در جهاد کشاورزی استان این است که دو سیاست کلان‌بخش کشاورزی یعنی اصلاح الگوی کشت و کشاورزی قراردادی را به صنعت گیاهان دارویی وارد کنیم و راهبرد تشکیل زنجیره ارزش غذایی را در این مورد اجرایی و نهایی کنیم‌.

معتمدی‌پور ادامه می‌دهد: در حال حاضر به دلیل برقرار نشدن ارتباط و اتصال بین حلقه‌های زنجیره گیاهان دارویی، حتی مواد اولیه چند کارخانه بزرگ این حوزه از سایر استان‌ها تأمین می‌شود که برنامه ما این است که با اصلاح الگوی کشت، بخشی از مزارع خود را به تأمین مواد اولیه مورد نیاز این کارخانه‌ها از جمله سینره، زربند، آسه و سایر واحدهای تولیدی اختصاص دهیم.

وی می‌افزاید: در گام دوم نیز سیاست راهگشای کشت قراردادی را در این حوزه نیز عملیاتی می‌کنیم و با همکاری بخش خصوصی فعال با کشاورزانی که مایل به کشت گیاه دارویی باشند، از سوی کارخانه‌ها قرارداد بسته می‌شود تا در یک زنجیره مطمئن هم مواد اولیه مطمئن داشته باشیم، هم کشاورز ما نگران فروش محصولاتش نباشد.

ضرورت معرفی ظرفیت‌های گیاهان دارویی کهگیلویه و بویراحمد به دنیا

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد یکی دیگر از حلقه‌های زنجیره گیاهان دارویی را صادرات می‌داند و می‌گوید: نمایشگاه بزرگی که در اردیبهشت در تهران برگزار می‌شود، می‌تواند سکوی پرتاب این صنعت به سوی توسعه و بالندگی باشد، چرا که تجار و بازرگانان بسیاری از کشورها در این نمایشگاه حضور پیدا می‌کنند و علاوه بر بازاریابی برای تولیدات خود می‌توانیم سرمایه‌گذار نیز جذب کنیم.

وی تصریح می‌کند: اگر می‌خواهیم گیاهان دارویی به یک ظرفیت واقعی و عملی در سفره مردم تبدیل شود، ابتدا باید فعالیت‌های همه نهادهای مرتبط با اشتغال‌زایی همانند کمیته امداد، بنیاد علوی، ستاد اجرایی، جهاد کشاورزی و از طرفی گمرک، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی و همه و همه باید تحت یک فرماندهی و برای یک هدف مشترک انجام شود و زنجیره ارزش این صنعت ارزشمند کامل شود.

لزوم اتصال زنجیره گیاهان دارویی به سایر زنجیره‌ها

معتمدی‌پور با بیان اینکه راهی نداریم جز اینکه حلقه‌های مواد اولیه، فرآوری، تجاری‌سازی، بازاریابی، اشتغال، صادرات، فرهنگ‌سازی، آموزش و تحقیقات و همه بازیگران این صنعت به ویژه کشاورزان دارویی کار، منابع طبیعی و مرتع‌کاران و همه و همه را به هم متصل و مرتبط کنیم، می‌گوید: جهاد کشاورزی گام‌های مؤثری در این زمینه برداشته است اما خروجی نهایی و مطلوب این کار نیازمند مشارکت و همکاری بسیاری از نهادهای بیرونی و بخش خصوصی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد، گام بعدی در تشکیل زنجیره گیاهان دارویی را برقراری ارتباط میان این زنجیره با دیگر زنجیره‌ها از جمله در شیلات می‌داند و می‌افزاید: ما به کمک زنجیره گیاهان دارویی می‌توانیم داروهای دامپزشکی برای صنعت ماهی استان تولید کنیم یا آفت‌کش‌ها در بخش زراعت، بنابراین ابتدا باید حلقه‌های زنجیره ارزش در هر بخش را کامل کنیم و بعد برای برقراری ارتباط هدفمند میان زنجیره‌های ارزش محصولات مختلف اقدام کنیم.

کمک به ایجاد واحدهای فرآوری گیاهان دارویی، برنامه دولت سیزدهم در کهگیلویه و بویراحمد

سیدعلی احمدزاده استاندار کهگیلویه و بویراحمد هم در این ارتباط می‌گوید: به منظور ترویج و استفاده از گیاهان دارویی استان چندین برنامه در دستور کار مجموعه اجرایی دولت در استان قرار گرفته است.

وی این استان چهار فصل را ظرفیت بسیار مناسبی برای تولید و اشتغال می‌داند و می‌افزاید: برنامه‌ریزی جهادی در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی به بهبود کسب و کار و توسعه استان کمک زیادی می‌کند.

احمدزاده با بیان اینکه کمبود زیرساخت‌ها در استان، یکی از مشکلات است، ادامه می‌دهد: ایجاد کارخانه‌های فرآوری گیاهان دارویی نظیر کارخانه فرآوری گیاهان دارویی گچساران نقش مهمی در تشویق بهره‌برداران و جذب سرمایه‌گذاران در زمینه گیاهان دارویی خواهد داشت.

به گزارش ایمنا، گیاهان دارویی با خواص بی‌شمار صنعتی و خوراکی در ارتفاعات مناطق روستایی استان وجود دارد که با برنامه‌ریزی اصولی و علمی مسئولان می‌تواند تجارت پرسودی هم در زمینه جذب گردشگری روستایی برای مردم استان رقم بزند.

از آنجا که توسعه گردشگری در یک منطقه همواره متأثر از توان‌ها و قابلیت‌های محلی است بنابراین وجود گیاهان دارویی در مناطق روستایی این دیار می‌تواند یکی از راه‌های توسعه صنعت گردشگری همراه با ایجاد درآمدزایی برای مردم کهگیلویه و بویراحمد باشد.

برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری مناسب و علمی از گیاهان دارویی مانند آویشن، بومادران، پونه، موسیر کوهی و لاله‌های واژگون یکی از دیگر از قابلیت‌های گردشگری درشهرستان‌های استان است.

بنابراین با توجه اینکه گردشگری یکی از صنایعی است که به سرعت در حال رشد است با رشد و رونق گردشگری نیازها و تقاضاهای جدید پیش می‌آید و میزان تقاضا نسبت به کالاها، خدمات و امکانات موجود افزایش پیدا می‌کند.

گیاهان دارویی در مناطق روستایی کهگیلویه و بویراحمد می‌تواند محیطی برای ایجاد کسب‌وکارهای جدید را فراهم کند و موجب افزایش روحیه کارآفرینی در بین روستاییان شود و رونق گردشگری، محیط روستا را از نظر اقتصادی، به محیطی پویا تبدیل می‌کند و در واقع، محیط روستا به محیطی انگیزشی و محرک برای کارآفرینی تبدیل می‌شود.

کد خبر 745796

دیگر خبرها

  • ایمن‌سازی کودکان زیر ۵ سال با قطره فلج اطفال اجرا شد
  • عملیات ایمن‌سازی با قطره فلج اطفال در مناطق پرخطر اجرا شد
  • سفر معنوی حج فرصتی مناسب برای ترویج وحدت اسلامی است
  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • هفته تعلیم و تربیت فرصتی برای دستیابی به اهداف سپاه
  • کهگیلویه و بویراحمد، بهشت گیاهان داروئی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • آموزش: ۵ نکته که تایپ کردن با گوشی هوشمند را آسان‌‌تر می‌کند