Web Analytics Made Easy - Statcounter

با روند افزایشی جذب مشتری و درآمد شرکت و همچنین ظرفیت مناسب بازار، حالا فرصت برای توسعه بیشتر از طریق ورود به بازار سرمایه فراهم شده است. به گزارش پول نیوز، به گفته حمیدرضا رنجبری، مدیرعامل سپیدار سیستم، حضور در فرا بورس منجر به تغییرات قابل توجهی در سپیدار سیستم می‌شود؛ از جمله ارزش‌گذاری واقعی، اعتباربخشی و اعتمادسازی در بازار که مسیر شرکت را برای جذب بیشتر مشتری‌های جدید نیز هموار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سپیدار سیستم حالا با بیش از یک دهه فعالیت هم از نظر مالی و هم از نظر فنی در شرایطی قرار دارد که می‌تواند اعتماد فعالان بازار سرمایه را جلب کند.

در همین راستا شرکت بورس و اوراق بهادار با درج شرکت «سپیدار سیستم» با کد «۷۲۲۰» و نماد «سپیدار» در فهرست نرخ‌های بازار دوم بورس، مجوز عرضه ۱۵ درصد از سهام شرکت را صادر کرده است. پیش‌بینی می‌شود عرضه این نماد به محض قیمت‌گذاری انجام شود. بر اساس اعلام مدیرعامل این شرکت، ۱۵ درصد از سهام شرکت سپیدار سیستم، معادل ۳۰ میلیون سهم از مجموع ۲۰۰ میلیون سهم این شرکت عرضه خواهد شد.

چشم‌انداز سپیدار سیستم برای رشد و توسعه

تغییر سریع و گسترده تکنولوژیِ تولید و ارائه خدمات در دهه‌های اخیر، گرایش به ایجاد بنگاه‌های کوچک و متوسط با هدف انعطاف‌پذیری بالاتر را افزایش داده است. به طوری که طبق اعلام بانک جهانی امروزه بیش از ۴۰۰ میلیون کسب و کار کوچک و متوسط در دنیا در حدود ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور‌ها را ایجاد می‌کنند و ایران نیز در گزارش‌های جهانی رتبه‌بندی قابل توجهی را در ابعاد مختلف کسب وکار‌های کوچک و متوسط به خود اختصاص داده است.

گزارش سازمان نظارت جهانی کارآفرینی (GEM) در سال ۲۰۲۰ نشان‌دهنده افزایش استقبال ایرانیان در ایجاد شرکت‌های کوچک و متوسط در حوزه‌های کاری مختلف است. میزان تثبیت و موفقیت این کسب و کار‌ها در ایران اوضاع بسیار مساعدی را نسبت به آمار میانگین جهانی طی می‌کند.

امروزه تکنولوژی و فناوری به صورت مستقیم بر روی موفقیت و افزایش انعطاف‌پذیری کسب و کار‌ها تأثیرگذار است. یکی از ابزار‌های فناوری محور که به رشد و توسعه کسب و کار‌ها کمک شایانی می‌کند، بهره‌مندی از نرم‌افزار‌های یکپارچه کسب و کار مانند حسابداری، حقوق و دستمزد، فروش و. است که نقش بسیار پر رنگی در بهبود و منظم شدن فرآیند‌ها دارند که به تصمیم‌گیری‌های درست و دقیق مدیران منجر می‌شود.

شرکت همکاران سیستم در سال ۱۳۸۷ با هدف پاسخگویی به نیاز نرم‌افزاری کسب و کار‌های کوچک در کشور، یک شرکت تخصصی و چابک تحت نام «سپیدار سیستم آسیا» تأسیس کرد. شرکتی که امروزه جزو موفق‌ترین و شناخته شده‌ترین شرکت‌های فعال در حوزه نرم‌افزاری ایران محسوب می‌شود.

سپیدار سیستم امروزه بخش قابل توجهی از تقاضای بازار نرم‌افزار‌های مالی را تأمین می‌کند بازاری که به لطف توسعه استارتاپ‌ها و شرکت‌های کوچکِ رو به رشد به سرعت در حال گسترش است. آمار‌ها نشان می‌دهد که بخش عمده شرکت‌های تازه تأسیس شده، سپیدار را برای مدیریت فرآیند‌های مالی کسب وکار خود انتخاب کرده‌اند. از سوی دیگر سپیدار سیستم به پشتوانه اعتبار فنی قابل‌اتکای همکاران سیستم از بلوغ لازم برای حرکت سریع در بازار نرم‌افزار برخوردار است و توجه بازار سرمایه به شرکت‌های تکنولوژی محور نیز نشان‌دهنده درک بازار از مسیر رشد آینده آن‌ها است.

سپیدار سیستم یک شرکت دانش‌بنیان و متشکل از سرمایه انسانی متخصص است که متناسب با نیاز و ابعاد کسب و کار‌های کوچک و متوسط در حوزه‌های مختلف، محصول عرضه می‌کند. اصلی‌ترین محصول این شرکت، مجموعه نرم‌افزار‌های «سپیدار» است، نرم‌افزاری که برای مدیریت هوشمندانه شرکت‌ها طراحی شده است. محصول دیگر این شرکت نرم‌افزار حسابداری-فروشگاهی «دشت» ویژه اصناف و فروشگاه‌ها است.

توسعه شبکه فروش و خدمات در سراسر کشور با هدف پوشش دهی حداکثری بازار از مزایای رقابتی شرکت سپیدار سیستم در راستای رشد کسب و کار خود بوده است که هم‌اکنون با ورود به دوازدهمین سال فعالیتش، با بیش از ۲۹۰ نمایندگی فروش و خدمات در سراسر کشور و ساختاری چابک و پرتکاپو به یکی از قدرتمندترین بازیگران بازار نرم‌افزار تبدیل شده است.

رشد مستمر درآمد، همراه با حاشیه سود بالا

سپیدار سیستم همواره با ارائه محصولات جدید و تکمیل سبد محصولی خود به دنبال پاسخگویی نیاز‌های نرم‌افزاری کسب و کار‌ها در صنایع مختلف بوده است. این شرکت، با ارائه نرم افزار حسابداری سپیدار توانسته نیاز‌های نرم‌افزاری بازار وسیعی از شرکت‌های بازرگانی، تولیدی، پیمانکاری، خدماتی و شرکت‌های فعال در حوزه پخش را پوشش دهد.

تعداد مشتریان سپیدار سیستم در طی ۱۲ سال فعالیت با رشد بسیار سریع به بیش از ۶۷ هزار کسب و کار رسیده و علاوه بر هدف افزایش سهم بازار خود به دنبال تکمیل سبد مشتریان فعلی خود نیز است. این شرکت در حوزه درآمد نیز جهش قابل توجهی را داشته است به طوری که میزان درآمد شرکت از محل فروش محصولات و خدمات از سطح ۱۴۳ میلیون تومان در سال ۱۳۸۸ به بیش از ۳۸ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۸ رسیده است و انتظار می‌رود درآمد شرکت در سال ۱۳۹۹ به بیش از ۷۰ میلیارد تومان برسد. رشد چشم‌گیر درآمد سپیدار سیستم به‌گونه‌ای است که تنها مقایسه درآمد سال ۱۳۹۸ نسبت به سال ۱۳۹۷ گویای افزایش ۶۵ درصدی است و این روند افزایشی درآمد با شناسایی سریع نیاز‌های نرم‌افزاری کسب و کار‌ها و ارائه به‌موقع آن به بازار همچنان ادامه خواهد داشت. این روند افزایشی درآمد به همراه کسب درآمد از محل پشتیبانی مشتریان و مدیریت کارآمد هزینه‌های شرکت حاشیه سود بالایی را برای کسب و کار سپیدار سیستم ایجاد کرده است به نحوی که حاشیه سود عملیاتی شرکت از ۱ درصد در سال ۸۸ به ۶۴ درصد در سال ۹۸ رسیده است که می‌تواند نویدبخش آینده‌ای روشن برای سپیدار سیستم باشد.

فعالیت‌ها و افتخارات

به گفته حمیدرضا رنجبری مدیرعامل سپیدار سیستم، رمز موفقیت این شرکت ایجاد یک ساختار چابک، پویا و متشکل از تیم‌های تخصصی و مجرب است. ماحصل تلاش‌های این مجموعه تولید نرم‌افزار‌های یکپارچه‌ای است که ضمن بهره‌مندی از کاربری آسان با تقاضای مشتری تطبیق داده شده است.

سپیدار سیستم در راستای برقراری ارتباط مستقیم با جامعه هدف و شناخت دقیق نیاز‌های بازار، طی چهار سال اخیر رویداد‌ها و همایش‌های تخصصی متعددی را با حضور بیش از ۱۰۰ هزار حسابدار و مدیر مالی به منظور ارتقای سطح دانش مالی مخاطبان و فروش بیشتر محصولات به واسطه آشنایی بیشتر بازار هدف با نحوه کار با نرم‌افزار‌ها و تطبیق آن با نیاز‌های مخاطبان هدف برگزار کرده است. سپیدار سیستم با هدف آشنایی مخاطبان قبل از ورود به بازار کار با محصولات شرکت تا به امروز با بیش از ۸۰۰ واحد دانشگاهی، مدارس فنی و حرفه‌ای و موسسات آموزشی همکاری داشته است و بیش از ۴۰ هزار دانشجو در سال با نرم‌افزار سپیدار به صورت کاربردی آشنا می‌شنود که این موضوع در موفقیت آینده شرکت سهم به سزایی دارد.

شرکت سپیدار سیستم توانسته است با کسب امتیازات بالا در شاخص‌های قیمت، کیفیت، خدمات محصول و رضایت مشتریان، در دو سال متوالی ۱۳۹۴ و ۱۳۹۵ گواهینامه حمایت از حقوق مصرف‌کننده را دریافت کند. این شرکت در سال‌های ۱۳۹۶ و ۱۳۹۷ نیز تندیس حمایت از مصرف‌کنندگان را از سوی این سازمان دریافت کرده است. در ششمین اجلاس سراسر و ملی یکصد برند برتر و ارزش‌آفرین سال ۱۳۹۶ نیز شرکت سپیدار سیستم، موفق به دریافت تندیس زرین شد. همچنین سپیدار سیستم پس از بررسی کارگروه ارزیابی شرکت‌های دانش‌بنیان، در تاریخ ۳ شهریور ۱۳۹۹ به جمع شرکت‌های دانش‌بنیان پیوست.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بورس اوراق بهادار فرابورس شاخص بورس عرضه سهام سهام عدالت شرکت سپیدار سیستم کوچک و متوسط نرم افزار نرم افزار ها کسب و کار ها نرم افزاری قابل توجهی شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۴۸۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟

وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹ بورس مبنی بر الزام شرکت‌ها به داشتن بازارگردان، موجب بازنگری سازمان بورس در مصوبه و تصویب مصوبه جدید واگذاری بازارگردانی به بورس و فرابورس شد.

به گزارش مشرق، شرکت بورس تهران در سال ۹۹ همزمان با وضعیت نزولی بازار سرمایه با صدور اطلاعیه‌ای اعلام کرد با توجه به اهمیت الزامات نقدشوندگی بازار و لزوم تنظیم عرضه و تقاضا جهت حفظ ثبات بازار سرمایه و صیانت از حقوق سهامداران، لازم است بازارگردانی از سوی ناشران و سهامداران در پذیرش شرکت‌ها الزامی شود.

بر این اساس هر ناشر ثبت شده در سازمان بورس مکلف شد از بازارگردان استفاده کند و کلیه ناشران قرارداد بازارگردانی با بازارگردان منعقد کردند.

بررسی چالش‌های مصوبه سال ۱۳۹۹ بورس

در این میان وجود چالش‌هایی در مصوبه سال ۹۹، مشکلاتی ایجاد کرد که سازمان بورس را برآن داشت تا مصوبه را مورد بازنگری قرار دهد.

یکی از چالش‌های مصوبه سال ۹۹ انبوه منابع ناشران بود که منابع مالی آن‌ها می‌توانست صرف تولید، سرمایه در گردش و پروژه‌های شرکت‌ها شود، اما صرف بازارگردانی شده بود.

چالش دیگر ممنوعیت تملک سهام شرکت‌های اصلی بر شرکت‌های فرعی زیر مجموعه بود که در پی آن باعث می‌شد یک ناشر، خود مالک سهام شرکت اصلی شود.

براین اساس مقرر شد مصوبه سال ۹۹ بازنگری شود و جلساتی با بورس و فرابورس برای ارائه راهکارهای لازم برای خروج از این چالش‌ها تشکیل و تصمیماتی اتخاذ شد.

در نهایت طی روزهای گذشته با تصویب هیئت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار، بازارگردانی از حالت الزامی خارج و در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت و در کنفرانس خبری با حضور مدیران سازمان و بورس و فرابورس به جزئیات این مصوبه پرداخته شد.

به گفته عیوضلو عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهاداردر بازارهای بورس تهران، بازار اول و دوم فرابورس مصوبه سال ۹۹ از حالت الزام خارج شده است و این اختیار به بورس و فرابورس واگذار شد که اگر ناشری می‌خواهد از بازارگردان استفاده کند به این کار ادامه دهد.

عضو هیئت‌مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان این‌که ناشران بازار اول بورس، همچنان می‌توانند بازارگردان داشته باشند اظهار کرد: دیگر ناشران نیز در طی زمان با هماهنگی بورس و فرابورس برای الزام داشتن و یا عدم استفاده از بازارگردانی آن‌ها تصمیم‌گیری می‌شود.

لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست

همچنین گودرزی مدیرعامل بورس تهران با ارائه توضیحاتی درباره لغو مصوبه سال ۹۹ گفته است حدود ۲.۵ درصد از ارزش معاملات سهم بازارگردان است که نشان می‌دهد در نقد شوندگی اثر بالایی ندارند.

به گفته گودرزی تا ۲ ماه آینده اسامی شرکت‌های بورسی که از بازارگردانی معاف هستند اعلام خواهد شد و شرکت‌هایی که ملزم به بازارگردانی هستند نیز مشخص می‌شود.

مدیرعامل بورس تهران معتقد است لغو مصوبه سال ۹۹ به معنای حذف بازارگردانی نیست و تنها اختیار بازارگردانی را به بورس و فرابورس واگذار می‌کند.

منبع: میزان

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • اعلام قیمت انواع خودرو / عرضه همچنان ضعیف است
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • نزول بورس برای چهارمین روز متوالی؛ شاخص هم‌وزن قد کشید
  • گزارش روزانه بورس ۱۲ اردیبهشت/ افت ۴ هزار واحدی شاخص
  • چرا بازارگردانی به بورس و فرابورس واگذار شد؟
  • قیمت آپارتمان در محدوده «تهران قدیم»
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • کمبودی در عرضه چای نداریم