Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@10:16:50 GMT

جنجال نرم افزار‌های نظارتی بورس

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۵۱۶۸۲

جنجال نرم افزار‌های نظارتی بورس

خراسان: دیروز شاخص کل بورس ۳۳ هزار واحد معادل ۹/۲ درصد رشد کرد تا امید‌ها برای بازگشت این شاخص به کانال ۲/۱ میلیون واحد زنده شود. البته رشد بازار متکی بر نماد‌های بزرگ شاخص ساز بود تا شاخص کل هم وزن فقط ۶/۰ درصد رشد کند. اما بازار به طور کلی متعادل شد.
با وجود متعادل شدن بازار و راحت شدن خیال برخی از سهامداران، حواشی بورس داغ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دیروز واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت با انتقاداتی تند از مجلس گفت: از مجلس و کمیسیون‌های مجلس می‌خواهیم که در بورس دخالت نکنند؛ خودتان شاهد بودید که می‌آیند یک جلسه می‌گذارند و مصاحبه می‌کنند و به محض این که بورس مثبت می‌شود می‌گویند ما مشکل بورس را حل کردیم و دولت نتوانست آن را برطرف کند، هنگامی هم که بورس منفی می‌شود می‌گویند ما از اول تذکر داده بودیم. این در حالی است که عمده انتقادات در خصوص بورس، مبتنی بر دخالت‌های دولت در این نهاد از جمله دعوت رئیس جمهور مبنی بر این که مردم همه چیز را به بورس بسپارند و اظهارات خود واعظی مبنی بر پیش بینی بازگشت بورس از سطح ۶/۱ میلیون واحد است. در همین باره، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس نیز به انتقاد از مدیران اقتصادی دولت پرداخت و ضمن اشاره به جلسات کمیسیون اقتصادی مجلس با وزیر اقتصاد و مدیران سازمان بورس برای بررسی وضعیت بازار از اجرا نشدن مصوبات قبلی انتقاد کرد و گفت: جای تأسف دارد که حتی بخش‌هایی از نرم‌افزار‌های نظارتی که از قبل در مجموعه فعالیت‌های بازار سرمایه برای رصد فعالیت‌ها، جلوگیری از تخلفات و ضرر و زیان مردم به‌کار گرفته شده بودند از حوزه تصمیم‌گیری خارج شده و مورد استفاده قرار نگرفته‌اند. وی با اشاره به این که متأسفانه گزارش دقیقی از تعداد تخلفات و رسیدگی در دست نیست و گزارش‌های اندکی نیز به قوه قضاییه ارجاع شده، تصریح کرد: ۲۰۰ پرونده تخلف اصلی داریم که ۵ درصد آن ارجاع شده و در دستور کار قرار گرفته و به بخش عمده تخلفات و جرایم رسیدگی نشده است که کمیسیون اقتصادی به این موضوع ورود کرده و فعال شدن پرونده‌های مرتبط با دستکاری قیمت و ایجاد حمایت از فضای مجازی برای تصمیم‌گیری را خواستار شده است. همچنین پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس نیز در برنامه‌ای تلویزیونی گفت: من در هفته گذشته نامه‌ای را به‌صورت طبقه‌بندی شده به رئیس‌جمهور نوشتم که دخالت‌های شما این وضعیت بورس را نابسامان می‌کند، این هم اسنادش. ببینید ما به‌دلیل طبقه‌بندی شدن بعضی از اسناد خیلی نمی‌توانیم بیاییم این جا شفاف مسائل را ارائه کنیم. اما ما اسناد را برای رئیس‌جمهور در کمیسیون اصل ۹۰ داریم که دخالت‌های مستقیم و دستور‌های شخص رئیس‌جمهور و مسئولانی که با ایشان مرتبط هستند، از مسئولان دفترشان و دیگران در واقع این وضعیت نابسامان را در بورس ایجاد کرده است. در همین حال محسن علیزاده، عضو کمیسیون اقتصادی و عضو ناظر مجلس در شورای عالی بورس گفت: شورای عالی بورس در جلسه دیروز با استعفای حسن قالیباف اصل رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار موافقت کرد. به گفته علیزاده، وزارت اقتصاد و دولت تا ۱۵ روز فرصت دارند نفر جایگزین را معرفی کنند.

منبع: فردا

کلیدواژه: سازمان بورس نرم افزار های نظارتی نمایندگان مجلس کمیسیون اقتصادی رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۵۱۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد

به گزارش جماران؛ رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس گفت: بعید است بررسی قانون مالیات بر مهریه به مجلس یازدهم برسد.

موسی غضنفرآبادی در گفت‌وگو با ایلنا، درباره این‌که قانون مالیات بر مهریه در چه مرحله‌ای قرار دارد و دارای چه ویژگی‌هایی است، گفت: در نوبت بررسی است، جزئیات را به زمان بررسی واگذار کنیم.

رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بعید است قانون مالیات بر  مهریه  به این مجلس برسد اما در نوبت صحن قرار دارد.

وی با اشاره به جمعیتی که به دلیل عدم پرداخت مهریه در زندان هستند، گفت: به دنبال این هستیم ان شاءالله کمتر کسی به زندان برود و محور این طرح از زندان رفتن خیلی از افراد جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • رقبای قالیباف به دولت نزدیک هستند؛ مجلس در زمینه چای دبش و پتروشیمی باختر کوتاهی کرد
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • سطح تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • رئیس کمیسیون حقوقی مجلس: بعید است بررسی قانون مهریه به مجلس یازدهم برسد
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • گشتی در اقتصاد ایران | بازگشت ایران و امارات به میز همکاری‌های اقتصادی
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده