Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، علی بهشتی رود، سرپرست امور اعضای شرکت بورس در مراسم مذکور با انتقاد از عدم غربالگری مشتریان در بازار سرمایه اظهار کرد: با آخرین تغییرات در دستور العمل معاملات برخط غربالگری مشتریان فراموش شد؛  در حالی که باید بررسی شود که آیا مشتریان صلاحیت دسترسی به معاملات برخط را دارند یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مقام ناظر در سازمان سعی بر نظارت دارد اما با توجه به توسعه بازار، سیستم نظارت هم نیاز به بازنگری دارد و وجود سیستم نظارتی در کارگزاریها لازم است.

بهشتی رود همچنین با انتقاد از این که برخی افراد خود را تحلیلگر می دانند و سینگال فروشی می کنند اظهار کرد: یکی از معضلات بازار سرمایه این است که افراد با گذراندن یک دوره تحلیل تکنیکال خود را تحلیلگر می دانند و در فضای مجازی شروع به سیگنال دادن می کنند؛ ر حالی که هر شخص باید خودش تحلیل کند و براساس گراها در فضای مجازی تصمیم نگیرد.

به گفته وی شرکت خدمات و اطلاع رسانی بورس  در سایت خود اعلام کرده است که کدام موسسات مجوز آموزش دارند.

سرپرست امور اعضای شرکت بورس در پایان تاکید کرد: سازمان بورس به هیچ شخص حقیقی  مجوز مشاوره سرمایه گذاری نداده است.

همچنین در این مراسم بهادر شمس، مدیر عامل کارگزاری آرمان تدبیر با اشاره به غیبت رییس سازمان بورس ، اعضای شورای عالی بورس و رییس شرکت بورس تهران در این نشست گفت: این افراد قرار بود در مراسم حاضر باشند اما از آن جایی که وضعیت بازار سرمایه این روزها خوب نیست همه افراد در تلاش هستند تا حال و روز بازار بهتر شود.  مدیران سازمان حتی در روزهای جمعه جلسات فشرده ای برگزار می کنند و در تلاش هستند این شرایط پشت سر گذاشته شود.

وی با اشاره به وضعیت بازار سرمایه در سال‌های گذشته گفت: برخی مسائل بازار سرمایه که در دهه های قبل اعلام می شد قابل لمس نبود. در سالهای گذشته هم نرم افزاری برای حل این موضوع در دسترس قرار نداشت.

شمس با بیان این که بازار سرمایه در سالهای قبل بسیار کوچک بود گفت: کم کم بازارهای منطقه ای راه افتاد و امروزه امکانات زیادی در بازار برای تحلیل وجود دارد؛ هر چند هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.

این فعال بازار سرمایه با تاکید بر این که وضعیت این بازار در ایران با دنیا متفاوت است توضیح داد: در هیچ جای دنیا برخی از پارامترهایی که در بازار سرمایه ایران وجود دارد، دیده نمی شود؛ حتی تحلیل تکنیکال در ایران متفاوت است.

وی ادامه داد: از این رو در سال ۱۳۹۶ که وضعیت بازار مطلوب نبود، فعالیتی را آغاز کردیم تا امکاناتی برای مشتریان فراهم شود و این فعالیت اکنون می تواند به عنوان یک دستیار هوشمند برای فردی که می خواهد در بازار سرمایه فعالیت کند عمل کرده و جریانهای پولی، مبادلات بین حقیقی ها و حقوقی ها و نظایر آن را رصد کند.

پربیننده ترین ارزش سهام عدالت من (۱۸ بهمن ماه) دریافت سود سهام عدالت منوط به ثبت‌نام در سجام نیست کلاف سردرگم وراث سهام عدالت/ روشی برای انتقال وجود ندارد! ارزش سهام عدالت من (۱۹ بهمن ماه) پیش بینی سود مهم‌ترین نمادهای بورسی

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بورس بازار سرمایه بازار سرمایه سهام عدالت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۳۸۹۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی

مطابق اظهارات وزیرکار سامانه جامع بازار کار به زودی راه اندازی می شود تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند؛ در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، ایجاد نظام جامع اطلاعات بازار کار یکی از بندهای سیاست‌های کلی اشتغال از سوی مقام معظم رهبری بود که در سال 90 ابلاغ شد. می‌توان گفت طی مدت 12 سالی که از ابلاغ این سیاست‌ها می‌گذرد هنوز هم نظام جامع اطلاعاتی دقیق از بازار کار وجود ندارد و پیشتر معاون اشتغال وزارت کار خبر از رونمایی سامانه نظام جامع اطلاع‌رسانی بازار کار  تا پایان سال 1402 داده بود. کارشناسان اقتصادی اعتقاد دارند این‌که تمام مشاغل دارای شناسنامه شغلی و اطلاعات جمع‌آوری‌شده باشند می‌تواند برای سیاست‌گذاری بهتر و دقیق‌تر در مسیر اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری مؤثر باشد.

آبان ماه 1402 کریمی بیرانوند هدف از راه‌اندازی سامانه جامع بازار کار را ثبت‌مبنا کردن تمام بازار کار دانست و گفت: پس از راه‌اندازی سامانه جامع بازار تمام مردم با داشتن کد ملی دارای پروفایل شغلی مهارتی خواهند بود، این فقط در کشورهای پیشرفته هست. شناسایی بیکاران با الگوریتم‌های دقیق قابل انجام است.

 وی گفت: کمیته محتوایی برای نظام بازار کار ایران را با بیش از 8 هزار نفرساعت کاری که روی این موضوع شده است، تشکیل داده‌ایم, تشکیل کمیته اخذ دیتای نظام اطلاعات بازار کار را با کارکرد حدود 3هزار نفرساعت داشته‌ایم, پایش اطلاعات اخذشده از دستگاه‌های مختلف کشور را داشته‌ایم, ایجاد چارت تشکیلاتی از طریق سازمان امور استخدامی داشته‌ایم, پیشرفت 80درصدی در بخش نرم‌افزار سامانه داشته‌ایم, تلاش بر این است که تا پایان سال این اطلاعات را اخذ کنیم و تا پایان سال سامانه را راه‌اندازی کنیم.

طی روزهای اخیر نیز کریمی بیرانوند, معاون اشتغال وزارت کار گفت: برنامه ویژه امسال این است که بتوانیم کد ملی بیکاران را شناسایی کنیم و سپس آنها را طبقه بندی و به دستگاهی که متولی به کارگماری آنهاست معرفی کنیم.

وی گفت: یکی از اقداماتی که امسال به صورت ویژه از همین الان شروع کرده‌ایم و داریم روی آن کار می‌کنیم، این است که ما بیکاران را با کد ملی شناسایی می کنیم، یعنی قبل از اینکه اصلاً بیکار خودش اعلام بکند یا مراجعه به زیرساخت‌های مختلف به سامانه‌ها و یا ادارات و مراجعه حضوری بکند شناسایی می کنیم.

 بیرانوند افزود: ویژه امسال داریم این است که  که بتوانیم کد ملی بیکاران را شناسایی کنیم بعد اینها را طبقه بندی کنیم؛ مثلاً بیکارانی که فارغ التحصیل رشته‌های الف هستند یا بیکارانی که فارغ التحصیل رشته‌های ب هستند. بعد اینها را در یک فرایندی و در یک تعاملی با دستگاه‌هایی که باید متولی به کارگماری اینها باشند انجام بدهیم. این اتفاق هیچ وقت در کشور نیفتاده که ما برویم سراغ بیکار بعد دستگاه متولی را پیدا کنیم و بگوییم که وظیفه شما است که ایشان بالاخره مشغول به کار شود، چون رشته‌اش به شما می‌خورد، چون مجوزش از شما است، چون تسهیلات را شما باید بهش بدهید.

 بیرانوند گفت: خوب این خیلی اقدام پیچیده‌ای است به لحاظ محتوایی یعنی اقدام سختی است ولی من خوشحال هستم که بگویم که تقریباً 80 درصد کار را ما انجام داده‌ایم و برای امسال برنامه ویژه داریم که این را انجام بدهیم.

 به گزارش تسنیم؛‌از سوی دیگر سید صولت مرتضوی, وزیرکار نیز روز گذشته درباره لایحه جامع اشتغال بیان کرد: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه‌اندازی شده تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند؛ در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

وی اضافه کرد: امیدواریم با مدیریت مهار تورم و کمک‌های معیشتی دولت به همه آحاد جامعه به‌ویژه جامعه کارگری، قدری از مشکلات کارگران رفع شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • سامانه سرمایه‌گذاری استان یزد رونمایی شد
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • رونمایی از سامانه جامع بازار کار به زودی
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • کارگاه دوره‌ای سرمایه‌گذاری به سبک ساده با همکاری سازمان بورس کشور برگزار شد
  • جییو 07 ؛ یک سدان عالی از جیلی در آستانه ورود به بازار قرار دارد (+تصاویر)
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم