Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-04@08:38:56 GMT

بازار کار فتوشاپ در ایران چگونه است؟

تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۱۹۹۲۳۷

بازار کار فتوشاپ در ایران چگونه است؟

پیدا کردن شغل با شرایط اجتماعی و آینده شغلی خوب، دغدغه بسیاری از افراد است. در دنیای کسب‌وکار علاوه بر مدرک تحصیلی، داشتن توانایی‌های نرم‌افزاری یکی از نقاط قوت افراد برای یافتن شغل است. یکی از توانایی‌های کاربردی، کار با نرم‌افزار فتوشاپ است.

نگران نباشید، برای حرفه‌ای شدن در فتوشاپ نیاز نیست که حتما گرافیست باشید یا در رشته هنر تحصیل کرده و مدرک داشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تنها کافیست که توانایی خود را در کار با این نرم‌افزار  بالا ببرید، تا به‌راحتی شغل مورد علاقه‌تان را پیدا کنید.

اگر به نرم‌افزار فتوشاپ مسلط باشید، در انتخاب شغل کاملا آزاد هستید. کار در شرکت‌ها، اداره‌ها یا به صورت دورکاری (فریلنسر) را انتخاب کنید و درآمد خیلی خوبی به‌دست آورید.

البته بازار کار فتوشاپ محدود به ایران نیست. در هر جای از دنیا که باشید، با یادگیری فتوشاپ کسب درآمد خواهید داشت. همچنین کسانی که داخل ایران هستند، می‌توانند با شرکت‌های خارج از ایران همکاری داشته و درآمد دلاری نیز داشته باشند.

در دوره کامل آموزش فتوشاپ مقدماتی، به این نرم‌افزار مسلط می‌شوید و بعد از گذراندن دوره، پروژه های گرافیک و طراحی گرفته و کسب درآمد داشته باشید.

با یادگیری فتوشاپ، در چه حوزه‌هایی درآمد کسب می‌کنیم؟

۱.  استخدام در شرکت‌ها به عنوان نیروی گرافیست

۲. تدریس فتوشاپ و کسب درآمد از تدریس

۳.  راه‌اندازی سایت فروش فایل‌های فتوشاپ

۴.  کسب درآمد از طریق فروش عکس

۵. کار در آتلیه یا گالری

۶. طراحی UI و UX وب‌سایت

۷. مدیریت پیج‌های اینستاگرام

۸. طراحی پروژه‌های تبلیغاتی (طراحی بنرهای اینترنتی، تراکت‌های تبلیغاتی، کارت ویزیت، پست تبلیغاتی اینستاگرام، استوری اینستاگرام و…)

۹.  طراحی لوگو

۱۰.  طراحی پوستر

۱۱. ساخت فونت

 

فتوشاپ چیست؟ و به چه دردی می‌خورد؟

فتوشاپ (Photoshop، به معنی فروشگاه عکس) نرم‌افزاری گرافیکی، که توسط شرکت ادوبی طراحی شده است. فتوشاپ محبوب‌ترین نرم‌افزار برای ادیت ( ادیت نور و رنگ عکس)، روتوش و بازسازی عکس و همچنین قدرتمندترین نرم‌افزار برای طراحی پوستر، لوگو، بروشور، کارت ویزیت، پست‌های اینستاگرام و … است.

روش های کسب درآمد از فتوشاپ در ایران

فتوشاپ در ایران نیز مانند سایر کشورهای جهان بسیار محبوب و کاربردی است و خیلی از طراحی‌های مختلف برای تبلیغات و فروش، در نرم‌افزار فتوشاپ انجام می‌شوند. شاید در حال حاضر در ایران مانند سایر کشورها از فتوشاپ استفاده نشود، ولی تا ۵ سال آینده، فتوشاپ در همهٔ کسب‌وکارهای بزرگ و کوچک نقش بزرگی خواهد داشت. در ادامه روش های مختلف از کسب درآمد فتوشاپ در ایران را توضیح می‌دهیم.

برای شرکت های مختلف، درخواست کار بفرستید

در ایران کسب‌وکارهای مختلفی در حال شکل‌گیری هستند و تقریبا همه آن‌ها نیاز به نیروی طراح برای طراحی و تبلیغات دارند، بنابراین اگر در فتوشاپ مهارت دارید و طراحی انجام می‌دهید، در سایت‌هایی که آگهی استخدام دارند، مانند سایت جابینجا ثبت‌نام و رزومه کاری خود را آپلود کنید.

طراح به عنوان شغلی است، که نه تنها در کسب‌وکارهای اینترنتی،‌ بلکه در کارخانه‌ها، شرکت‌های بزرگ، اداره‌های دولتی و … نیز مورد نیاز است، پس دانشتن مهارت کافی در فتوشاپ برای پیدا کردن شغل در ایران بسیار کمک کننده است. البته این را هم می‌دانیم که آغاز راه سخت است، ولی باید شروع کنید مثلاً اگر هیچ نمونه کاری ندارید، در ابتدا با دریافت مبلغ کم کار کنید، تا رزومه‌تان تکمیل شود و راحت‌تر به عنوان طراح گرافیست پذیرفته شوید.


ساخت فایل‌های آموزشی فتوشاپ

از آنجایی که فتوشاپ یکی از نرم‌افزارهای محبوب است، که در زمینه‌های مختلفی مانند طراحی پوستر تبلیغاتی، ادیت و ویرایش عکس، طراحی کارت ویزیت، لوگو، پست اینستاگرام، قالب‌های اینستاگرام، طراحی فونت، سایت، بسته‌بندی محصولات و … کاربرد دارد، کاربرانی زیادی هم نیاز به یادگیری فتوشاپ دارند، بنابراین شما اگر مهارت لازم را در زمینه تدریس دارید، می‌توانید با آموزش فتوشاپ به درآمد برسید. در حال حاضر برای آموزش در کشور ما، می‌توانید در موسسه یا آموزشگاه‌های مختلف شروع به فعالیت کنید.

می‌توانید مثل صفحه اینستاگرام کادر آموزش، شما هم صفحه‌ای درست کنید و ویدیوهای آموزشی تولید و شاگرد خصوصی یا فروش دوره به کاربران را داشته باشید. برخی از سازمان‌ها، دانشگاه‌ها، اداره‌ها و … نیاز دارند تا برای کارکنان، دوره فتوشاپ مقدماتی یا پیشرفته برگزار کنند، کافیست در گوگل سرچ کرده و با موسسه‌های مختلف ارتباط برقرار کنید.

لینک کوتاه: asriran.com/003FEF

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فتوشاپ در ایران نرم افزار کسب درآمد شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۹۲۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قهوه یا چای؟ همون همیشگی!

باریستایی در صفحه‌اش با صاحبان مشاغل مختلف که برای خوردن قهوه به کافه می‌روند شوخی می‌کند و بازدید‌های میلیونی می‌گیرد. پربازدیدترین پست او «انتقام از کارمند بانک» است که ۲۲.۸ میلیون بازدید داشته. گذشته از وجه طنز و سرگرمی محتوا‌هایی که درباره کافه و قهوه خوردن تولید می‌شود؛ خودِ رواج قهوه و پرطرفدارشدن دوباره این نوشیدنی پدیده قابل بررسی است. نوشیدنی‌ای که در دوران صفویه تا عهد ناصری محبوبِ ایرانیان بود و در قهوه‌خانه‌ها -که مکانی برای جمع‌شدن طبقات مختلف مردم بود- سرو می‌شد.

به گزارش فرهیختگان، ۱۴۸ میلیون دلار، میزان واردات قهوه ایران در سال ۱۴۰۲ است که به گفته گمرک ۷۵ درصد افزایش داشته است. علی زعفری نایب‌رئیس اتحادیه کافی‌شاپ‌داران تهران می‌گوید در ۳ سال اخیر ۱۵۰۰ مجوز برای انواع مختلف قهوه‌فروشی‌ها در تهران صادر شده. این آمار‌ها از بزرگ‌شدن بازار قهوه در سال‌های اخیر خبر می‌دهد.

رد بزرگ شدن بازار قهوه را می‌توان از سبک زندگی شهری هم گرفت. جایی که حالا در بسیاری از خانه‌ها قهوه‌ساز برقی و عصاره‌گیر به یک وسیله رایچ تبدیل شده، دکه‌های خیابانی اسپرسو و لته می‌فروشند، کافه‌هایی که انواع قهوه را باترکیب‌های مختلف سرو می‌کنند. رئیس انجمن قهوه ایران درباره افزایش عرضه و به طبع آن رواج قهوه در ایران می‌گوید: «در سال‌های گذشته تجهیزات مربوط به قهوه در ایران زیاد نبود و قهوه‌های فرآوری‌شده اغلب وارداتی بود. وقتی تولید و فرآوری قهوه بومی و در داخل کشور انجام شد، به همان نسبت هم عرضه آن زیاد شد، به طوری که در حال حاضر در خیلی از دکه‌ها اسپرسو هم سرو می‌شود. قهوه دیگر کالای لوکس نیست، چرا که در قیمت‌های مختلف ارائه می‌شود.»

در حقیقت آنچه دارد اتفاق می‌افتد بیشترشدن قهوه‌خور‌ها و عرضه‌کنندگان قهوه است. از طرفی جوان‌تر‌ها بخشی از فراغت‌شان را در کافه‌ها می‌گذراند و افرادی که در طول روز مشغول کار هستند برای سرحال شدن قهوه می‌خورند. از طرف دیگر واردات قهوه و تجهیزات مربوط به آن با افزایش تقاضا بیشتر شده است. حسام ربیعی، رئیس انجمن قهوه ایران می‌گوید: «نسل جوان از قهوه استقبال کردند و به نوعی سنت و شاید تعصب نسل گذشته نسبت به چای شکسته شده و دهه هفتاد و هشتادی‌ها بیشتر قهوه‌خور هستند.»

بیش از یک قرن پیش در ایران هنوز قهوه قجری از سکه نیفتاده بود. تا اواسط دوره ناصری چای گیاهی بود که در چین و هند یافت می‌شد و در میان اشراف قاجار رواج داشت. از اواسط دوره ناصری تا ۱۲۵۰ شمسی مصرف چای در ایران زیاد شد و جای قهوه را گرفت؛ طوری که «مورتیمر دوراند» انگلیسی در سفرنامه‌اش می‌نویسد: «ایرانیان خیلی چای می‌نوشند و چای را واقعاً خیلی شیرین مصرف می‌کنند». طرفه آن‌که تا دوره سلطنت مظفرالدین‌شاه چای در ایران کشت نمی‌شد و چای ایرانی‌ها وارداتی بود.

اولین‌بار «محمدخان قاجار قوانلو»، کنسول ایران در هند به‌خاطر شباهت آب‌وهوای مزارع چای هند با گیلان تصمیم به کشت چای در ایران گرفت. او در یادداشتی می‌نویسد: «می‌روم دنبال چای... ان‌شاءالله کسان دیگری هم در فکر رفع احتیاج سایر کالا‌ها باشند. علی‌التحقیق مبلغ ۱۰ کرور تومان [معادل ۵ میلیون تومان؛ هر کرور معادل ۵۰۰ هزار]برای خرید چای هر ساله از ایران خارج می‌شود. اگر همین مبلغ در مملکت بماند شاید جلوگیری از پریشانی و فقر و فاقه مملکت بکند».

او با آوردن ۳هزار بوته و مقدار زیادی بذر چای و کاشت آن در لاهیجان و تشویق محلی‌ها به پرورش چای از دربار لقب «کاشف‌السلطنه» گرفت. از زمان کاشف‌السطنه تا امروز را می‌توان به صورت استعاری عصر چای در ایران دانست، اما با توجه به تغییرات سبک زندگی شهرنشینان و رونق‌گرفتن بازار قهوه‌ها و قهوه‌ساز‌ها احتمالا دوران قهوه بار دیگر دارد شروع می‌شود و قهوه جای خود را بین نوشیدنی‌های محبوب ایرانی‌ها باز می‌کند.

دیگر خبرها

  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • طراحی نیمکت مواج برای اتاق‌های انتظار (فیلم)
  • خنثی‌سازی امنیتی‌ترین طراحی عملیات نفوذ و خرابکاری صنعتی سرویس اطلاعاتی موساد در ایران روی آنتن شبکه یک سیما
  • بهترین بازی‌های لیگ ایران آبکی از آب درآمد!
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • قهوه یا چای؟ همون همیشگی!
  • تخفیف نفت ایران چقدر است؟
  • توانمندی دفاعی ایران از نگاه غرب؛ از فتوشاپ تا تغییر محاسبات
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)