Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-04@17:12:58 GMT

ماجرای پیش بینی بورس با علم ستاره شناسی!

تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۷۴۳۵۳۰

ماجرای پیش بینی بورس با علم ستاره شناسی!

کوروش آسایش کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، ستاره شناسی مالی چیست؟، اظهار کرد: ستاره شناسی مالی یا بحث نجوم در تحلیل سهام مبحثی است که بیش از ۱۰۰ سال از عمر آن می‌گذرد و مطالعات زیادی در این حوزه انجام شده است، به طور کلی تحلیل ستاره شناسی مالی، مطالعاتی تلفیقی از هندسه باستانی و بحث نجوم است که چرخه‌های مختلف زمان را برای تحلیلگران قابل پیش بینی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او بیان کرد: این نوع تحلیل که از تعریف نجوم و ریاضی الهام گرفته شده، رفتار بازار‌ها و شاخص را به ما نشان می‌دهد. یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های تحلیل ستاره شناسی مالی این است که، قابلیت پیش بینی را برای افراد، بدون نیاز به الگوی خاص و یا اطلاعاتی از گذشته بازار سرمایه، فراهم می‌کند.

کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، علم ستاره شناسی مالی در ایران و سایر کشور‌ها به چه صورت است؟، گفت: در بحث ستاره شناسی مالی، نرم افزار‌های مختلفی برای تحلیل ارائه شده، ولی در ایران بیشتر افراد با این علم آشنایی زیادی ندارند و اکثر سرمایه گذاران آشنا به این علم نیز به آن اعتقادی ندارند. در صورتی که از گذشته در ایران، دانشمندان نجومی زیادی از جمله، خیام، خواجه نصیر و ابوریحان وجود داشتند که مباحث زیادی را در خصوص علم نجوم ارائه دادند.

او بیان کرد: تا به حال در خارج از کشور به خصوص در بازار‌های بزرگ دنیا، تحقیقات زیادی در حوزه ستاره شناسی مالی انجام شده از جمله، رشد و رکود اقتصادی، مقارن با زاویه صفر ژوپیتر (مشتری) و سترن (زحل)، همچنین تحقیقات دیگر نیز مثل، طوفان‌های مغناطیسی که از کیهان منشا می‌گیرند و ضریب اشتباهات معامله گران را در تاریخ خاص افزایش می‌دهند و یا زاویه خورشید و ماه که در فصول مختلف سال می‌توانند بر معامله تحلیل گران و تحلیل‌هایی که در بازار‌های مختلف انجام می‌شود، تاثیرگذار باشند.

آسایش در خصوص ستاره شناسی چینی اظهار کرد: تحقیقی که در خصوص ستاره شناسی چینی انجام شده، بر روی شاخص S&P تاثیرگذار است و نتایج معنا داری را نشان داده است. به طور کلی در بازار‌های مختلف دنیا این علم تایید شده و مورد ارزیابی قرار گرفته شده است.

او بیان کرد: ستاره شناسی و سیارات نجومی را می‌توان در خصوص آن صحبت کرد و تایید شده است. مقارن شدن ژوپیتر (مشتری) با بخش شمالی ماه به طور مثال و یا ترکیبات زاویه سترن (زحل) و اورانوس، بر اساس بررسی‌هایی که انجام شده ژوپیتر(مشتری) در ماه‌های خاص سال  از جمله خرداد و تیر ماه تاثیرات متفاوتی دارد.

آسایش در پاسخ به این پرسش که، چه نرم افزار‌هایی در تحلیل ستاره شناسی مالی به کار می‌رود؟، گفت: نرم افزار‌های کاربردی در تحلیل ستاره شناسی مالی که به تحلیلگران کمک کنند شامل، نرم افزار گن تریدر است که در تحلیل روند‌های نجومی کمک می‌کند، نرم افزار مارکت آنالیز است، همچنین نرم افزار تایمینگ سولوشن که جزو نرم افزار‌هایی است که هم تحلیل تکنیکال و هم بحث تحلیل نجومی را تلفیق می‌کند و به سرمایه گذاران کمک می‌کند.

او بیان کرد: قطعا جای تحلیل ستاره شناسی مالی در کشور ما خالی است و در ایران این تحلیل نیازمند فرهنگ سازی است و بسیاری از افراد شاید این مباحث را با سحر و جادو اشتباه بگیرند. در مرحله اول نیازمند این هستیم که این ابزار‌ها وارد بازار مالی کشورمان شوند، ابزار‌هایی که در کشور‌های غربی و در بازار‌های بزرگ دنیا جا افتاده و انجام شده است.

کارشناس بازار سرمایه در پایان گفت: در مرحله بعد باید از علم دانشمندان داخلی و نجوم شناسان داخلی و ابزار‌های نوین در این دست تحلیل‌ها استفاده شود که این موضوع نیازمند همکاری دانشمندان ستاره شناسی و نجوم با دانشمندان مباحث مالی و سرمایه گذاری است که قطعا به بازار‌های مالی کمک می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

منبع: فردا

کلیدواژه: ستاره شناسی پیش بینی بورس نرم افزار بازار سرمایه انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۴۳۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟

بازار‌های ارز، طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت روند با ثباتی را تجربه کردند.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ بازار ارز در هفته دوم اردیبهشت ماه شرایط تقریبا نوسانی داشت. در این هفته قیمت هر دلار آمریکا در بازار غیررسمی ارز در کانال ۶۱ تا ۶۲ هزار تومان در حال نوسان بود. بازار طلا و سکه هم در این هفته شرایط نسبتاً متعادلی را پشت سر گذاشت.


سفر وزیر امور اقتصاد و رییس کل بانک مرکزی کشورمان به ریاض به‌منظور حضور در مراسم پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی، حضور آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا در عربستان، سفر قریب‌الوقوع رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران از جمله اخبار موثر بر بازار ارز در این هفته بودند


«قدرت الله امام وردی» کارشناس اقتصادی و همچنین «نادر بذرافشان» رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران به تشریح ابعاد وضعیت بازار‌های طلا و سکه در هفته دوم اردیبهشت ماه پرداختند. جزئیات تحلیل این کارشناس‌های اقتصادی را در پادکست زیر بشنوید.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: ارز و طلا ، ارز و سکه ، طلا و ارز ، طلا و سکه ، سکه و ارز ، سکه و طلا ، بازارنیوز ، قدرت الله امام وردی ، نادر بذرافشان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA3

دیگر خبرها

  •  پیش‌بینی بورس فردا ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • سفارش‌های حمایتی بازارساز با نزدیک شدن شاخص کل بورس به نقاط خاص
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • آخرین جزئیات از زمان رونمایی صندوق پوشش ریسک بازار سرمایه اعلام شد + فیلم
  • زمینه جذب تسهیلات از بازار سرمایه باید فراهم شود
  • بهبود وضعیت بورس محتمل است/ مردم از طریق سبدگردان‌‎ها وارد بازار سرمایه شوند + فیلم
  • بازار سرمایه یکی از مصادیق دقیق مشارکت مردم در اقتصاد است